Ontspannen genieten

Zwarte Woud

5 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 399,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar:

* Triberg

* Grootste Koekoeksklok

* Zwarte Woud

* Openluchtmuseum

Natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar. 

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

We rijden via onze servicelijn naar ons wisselpunt. Waar we u ontvangen met een kopje koffie met wat lekkers. Om daarna door te rijden door Duitsland. Via diverse stopplaatsen, rijden we naar het Zwarte Woud. Vlakbij Triberg hebben we ons hotel.
We rijden vanmorgen gelijk naar de grootste koekoeksklok, en dat is vaak een plek waar de meeste verkeerd gaan. Want er is het grootste uurwerk en de grootste klok. Eerst gaan we naar de grootste klok. Om ook de tuin te kunnen bezoeken (incl.). Hierna, gaan we naar het grootste uurwerk van de wereld. Ook worden we in het Nederlands zelfs toegesproken door een grootte houten pop. (Incl.) We wachten tot 12 uur buiten, alvorens we weer verder gaan. Nu gaan we naar het centrum van Triberg, waar u alle tijd heeft in de middag om rond te kijken. Ook kunt u nu de Triberger Watervallen bezoeken (excl.). Voor we aan het einde van de dag weer terugrijden naar ons hotel.
Vandaag gaan we een mooie tocht maken door het Zwarte Woud, waarbij een bezoek aan het bekendste meer van het Zwarte Woud niet kan worden overgeslagen. De Titisee wordt omringd door bergen, waarvan sommige tot 1500 meter hoog zijn. Het ca. 2 kilometer lange en 500 meter brede meer is, zoals alle natuurlijke meren in het Schwarzwald, ontstaan door een morene, een grotendeels afgesloten gletsjerbedding. Na het bezoek aan de Titisee rijden we naar Freiburg, waar u de verschillende bezienswaardigheden op en om de gezellige Münsterplatz kunt bewonderen. De grote gotische kerk, het Aartsbisschoppelijke Paleis en het laatgotische ’Kaufhaus’ met zijn trapgevels zijn het bekijken waard. Hierna, rijden we weer terug naar het hotel voor het diner.
Vanmorgen gaan we door het Zwarte woud, en bezoeken vele leuke stadjes. Zo gaan we naar onder andere het wijngebied rond Durbach, om door te rijden voor een bezoek aan het pittoreske Grengenbach. Hier maken we een stop, zodat u heerlijk rond kunt kijken. Na de stop rijden we door de mooie bossen, verder naar Gutach, bekend om het Vogt
bauernhof, een openluchtmuseum met gereconstrueerde en tradioneel ingerichte boerderijen met rieten daken. (Excl. entree). We rijden hierna weer via een mooie route naar ons hotel. Waar we weer heerlijk gaan genieten van het diner.
Vanmorgen vertrekken we weer na het ontbijt, we gaan het mooie Zwarte Woud achter ons laten. Op weg naar ons wisselpunt voor het afscheidsdiner. Voor we met een voldaan gevoel richting uw opstappunt terug gaan rijden.

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw hotel Schwarzwald Residenz

Dit 3 sterrenhotel ligt in het Zwarte Woud, op 5 minuten lopen van het centrum van Triberg. De accommodatie biedt spafaciliteiten met een binnenzwembad, ondergrondse parkeergelegenheid en gratis Wifi.

Het Best Western Hotel Schwarzwald Residenz biedt ruime kamers en familieappartementen. Alle kamers zijn voorzien van een tv, een balkon en thee- en koffiefaciliteiten.

De spa van het Schwarzwald Residenz is uitgerust met een Finse sauna, een solarium en een massageservice. Als gast kunt u gratis gebruikmaken van het zwembad.

Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. ’s Avonds kunt u ook een 3-gangenmaaltijd met een hoofdgerecht naar keuze reserveren. U bent van harte welkom op het zomerterras,

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: