Ontspannen genieten

Spreewald

5 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 399,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar:

* Dresden

* Boottocht over de Spree

* Schloss Königstein

Natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar. 

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

Via ons wisselpunt, waar u een kopje koffie met wat lekkers heeft kunnen nuttigen. Gaan we over de Duitse snelwegen, via diverse stopplaatsen naar de stad Dresden. In de buurt van Dresden hebben we het hotel, met diner.
Vanmorgen rijden we naar het centrum van Dresden, waar onze gids al op ons staat te wachten. We rijden een onder deze begeleiding rond. Met als afsluiting een stadswandeling, om hierna nog voldoende de tijd te hebben om de stad te bezoeken. Want vandaag, is het diner excl. Er zijn vele leuke restaurantjes in de stad. En uw chauffeur geeft u hier natuurlijk uitleg over. Aan het begin van de avond rijdt u met de chauffeur weer mee terug naar het hotel. Wist u trouwens dat Dresden is een ongeveer miljoen inwoners tellende stad in het oosten van Duitsland. De vroeger tot Oost-Duitsland behorende stad staat vooral bekend vanwege de barok – en rococoarchitectuur. Ondanks dat de stad meerdere keren te maken heeft gehad met grote verwoestingen is Dresden nog steeds één van de best bezochte steden in de regio. Met name de Altstadt is erg populair onder toeristen. Veel van de gebouwen die je ziet zijn in het verleden deels of bijna geheel verwoest geweest, waarna ze wederopgebouwd of hersteld zijn. Een fraai voorbeeld hiervan is de Katholische Hofkirche die op 13 februari 1945 voor een groot deel verwoest werd tijdens bombardementen. Pas in 1965 was deze prachtige kerk weer in de oude staat hersteld. 
We gaan een mooie dag naar het Spreewald, waar we een boottocht (incl.) gaan maken. U kent deze bootjes ook van die in Giethoorn. Alle vervoer gaat hier per water. Met onderweg de tijd, om te genieten van de mooie omgeving. Hierna bezoeken we het openluchtmuseum (incl.). Zodat u nog meer van het leven van de omgeving kunt bekijken. Op de terugweg stoppen we weer in Dresden, zodat u in de stad het diner kunt gebruiken(excl.). Hierna brengt de chauffeur u weer terug naar het hotel.
Na het ontbijt, rijden we naar het Schloss Königstein. Deze vesting is meer dan de moeite waard. (Entree excl.). Hierna rijden we terug naar Dresden. Zodat u zelf nog een keer rond kunt kijken. Na het diner (excl.) rijden we terug naar het hotel.
We vertrekken vandaag alweer op tijd, want we gaan via diverse stopplaatsen naar ons wisselpunt. Hier staat het afscheidsdiner voor u klaar. Voor we weer naar uw opstappunt zullen rijden.

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw hotel Schulungs

LEAG Konferenzcenter Schulungs. Het Hotel und Tagungshotel ligt in Lübbenau, in het Spreewald. Het biedt een bagageopslag, een ontbijtbuffet en gratis WiFi.

Elke kamer is uitgerust met een bureau en een flatscreen-tv. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een haardroger, en sommige kamers zijn voorzien van een keuken met een koelkast. De kamers zijn voorzien van een kledingkast.

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: