Logo Pajos reizen groot nieuwe

Dag tot dag

Via ons wisselpunt, waar u een kopje koffie met wat lekkers heeft kunnen nuttigen. Gaan we over de Duitse snelwegen, via diverse stopplaatsen naar de stad Dresden. In de buurt van Dresden hebben we het hotel, met diner.
Vanmorgen rijden we naar het centrum van Dresden, waar onze gids al op ons staat te wachten. We rijden een onder deze begeleiding rond. Met als afsluiting een stadswandeling, om hierna nog voldoende de tijd te hebben om de stad te bezoeken. Want vandaag, is het diner excl. Er zijn vele leuke restaurantjes in de stad. En uw chauffeur geeft u hier natuurlijk uitleg over. Aan het begin van de avond rijdt u met de chauffeur weer mee terug naar het hotel. Wist u trouwens dat Dresden is een ongeveer miljoen inwoners tellende stad in het oosten van Duitsland. De vroeger tot Oost-Duitsland behorende stad staat vooral bekend vanwege de barok – en rococoarchitectuur. Ondanks dat de stad meerdere keren te maken heeft gehad met grote verwoestingen is Dresden nog steeds één van de best bezochte steden in de regio. Met name de Altstadt is erg populair onder toeristen. Veel van de gebouwen die je ziet zijn in het verleden deels of bijna geheel verwoest geweest, waarna ze wederopgebouwd of hersteld zijn. Een fraai voorbeeld hiervan is de Katholische Hofkirche die op 13 februari 1945 voor een groot deel verwoest werd tijdens bombardementen. Pas in 1965 was deze prachtige kerk weer in de oude staat hersteld. 
We gaan een mooie dag naar het Spreewald, waar we een boottocht (incl.) gaan maken. U kent deze bootjes ook van die in Giethoorn. Alle vervoer gaat hier per water. Met onderweg de tijd, om te genieten van de mooie omgeving. Hierna bezoeken we het openluchtmuseum (incl.). Zodat u nog meer van het leven van de omgeving kunt bekijken. Op de terugweg stoppen we weer in Dresden, zodat u in de stad het diner kunt gebruiken(excl.). Hierna brengt de chauffeur u weer terug naar het hotel.
Na het ontbijt, rijden we naar het Schloss Königstein. Deze vesting is meer dan de moeite waard. (Entree excl.). Hierna rijden we terug naar Dresden. Zodat u zelf nog een keer rond kunt kijken. Na het diner (excl.) rijden we terug naar het hotel.
We vertrekken vandaag alweer op tijd, want we gaan via diverse stopplaatsen naar ons wisselpunt. Hier staat het afscheidsdiner voor u klaar. Voor we weer naar uw opstappunt zullen rijden.

Uw gekozen vakantie

Korting en gratis parkeren

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

LEAG Konferenzcenter Schulungs. Het Hotel und Tagungshotel ligt in Lübbenau, in het Spreewald. Het biedt een bagageopslag, een ontbijtbuffet en gratis WiFi.

Elke kamer is uitgerust met een bureau en een flatscreen-tv. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een haardroger, en sommige kamers zijn voorzien van een keuken met een koelkast. De kamers zijn voorzien van een kledingkast.