Logo Pajos reizen groot nieuwe

Busreizen om van te genieten

Dag tot dag

We beginnen met een servicelijn, waarbij we naar ons wisselpunt rijden. Hier staat een kopje koffie met wat lekkers klaar voor U! Hierna, gaan we de snelweg op richting het zuiden. In de vroege avond, arriveren we bij ons hotel. Hier krijgt u direct het diner, voor we gaan inchecken.
We rijden iets later weg vandaag, want we gaan naar de zoutmijnen van Hallein. (Entree excl.). We krijgen allemaal een helm en een mooi wit pak. We gaan al wandelend en met een bijzonder vervoer door dit prachtige gebied. Aangekomen aan het einde, heeft u zelf de gelegenheid om nog wat rond te kijken en/of te gebruiken. Hierna, rijden we via een mooie route terug naar het hotel.
We rijden op tijd naar het mooie stadscentrum van Salzburg. Hier zal onze Nederlandssprekende gids(incl.) voor u klaarstaan. Deze neemt u mee naar een leuk Mozart café, voor een lekker kopje koffie met taart(excl.) Om daarna de wandeling langs alle mooie monumenten voort te zetten met ons stadsgids. Hierna, kun u heerlijk op uw gemak rondkijken in de stad. Waarna we weer vertrekken naar het hotel voor het diner. Na het diner, rijden we naar het centrum van Salzburg, voor een Mozart concert(excl.). Een concert in een echte oude gelegenheid, waar u zeker van zult genieten vanavond.
Gisteren hebben we een mooie dag gehad, en daarom doen we het vandaag rustig aan. U kunt altijd met de chauffeur, met de kabelbaan in de regio mee. Deze helpt u vandaag om de mooiste bergtop te vinden. Het diner is weer in het hotel vanavond.
Gisteren hebben we een mooie dag gehad, en daarom doen we het vandaag rustig aan. U kunt altijd met de chauffeur, met de kabelbaan in de regio mee. Deze helpt u vandaag om de mooiste bergtop te vinden. Het diner is weer in het hotel vanavond.
We rijden naar het centrum, en zo kunt u vandaag uw eigen dag indelen. Natuurlijk rijden we samen aan het einde van de dag weer terug
Via de mooie Chiemgauer Alpen, rijden we via mooie vergezichten naar de Herrenchiemsee. Althans, we stoppen aan de mooie boulevard, waar we de boot naar het eiland zullen nemen. Op het eiland wandelen we langs de mooie bloemenvelden, parken en uitzichten, naar het centrum van het eiland. Hier staat een kopie van Versailles uit Parijs. Hier kunt u heerlijk lunchen en rondkijken. Om een bepaalde tijd, zullen we met een lokale gids het mooi ingerichte kasteel bezoeken. Na het bezoek, spreken we een vaste tijd af, dat we bij de boot zijn. Dan nemen we de mooie weg binnendoor naar uw hotel voor het diner.
Via een mooie route binnendoor, komen we al snel over de pas van Lofer. Verder richting het Tauern Gebergte. Dat betekent dat we Mittersill zullen passeren. Want we gaan vandaag eerst naar de mooie watervallen. (Entree excl.) Bij de watervallen kunt u heerlijk winkelen, de waterval beklimmen en natuurlijk lunchen. Hierna, rijden we weer terug naar het Tauernmuseum, vlakbij Mittersill. Dit is een museum, die voor iedereen geweldig is. U ziet niet alleen alle gevogelte, andere diersoorten. Maar vliegt ook op een groot platform langs gletsjers en bergtoppen. (Entree excl.) Via een route langs Bischofshofen weer terug naar ons hotel.
U heeft de ochtend om lekker rond te kijken, voordat we naar Schonau rijden. We parkeren aan de rand, en u loopt op uw gemak naar de haven. Hier staat uw chauffeur al klaar met de entreekaarten voor de boot (Excl.) Om een fantastische boottocht over het meer te maken. Terug in Schonau, kunt u de laatste inkopen doen. Voor we weer terug naar het hotel rijden.
Zo verlaten we de omgeving van Salzburg alweer. Om via de Duitse snelwegen, weer richting Nederland te rijden. Op ons wisselpunt staat het afscheidsbuffet alweer klaar. Voor we na een mooie reis u weer naar uw opstappunt brengen met de servicelijn bussen.

Uw gekozen vakantie

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Korting en gratis parkeren

Bijna elke vrijdag

Dit is een mooie stedentrip, en dat betekent dat we heel veel vertrekken. Voor de meeste vertrekdata kijkt u dan ook het best boven bij het reserveringsformulier. 

Het hotel NH Salzburg City ligt midden in de stad, vlak bij de Mirabellgarten. Het is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Salzburg, en ook voor vakantiegangers is het een ideale plek. Het hotel heeft 140 ruime kamers die zijn ingericht in warme houtsoorten met rode accenten. De kamers hebben hardhouten vloeren en zijn voorzien van gemakken zoals Wi-Fi, satelliet-tv’s en Sky tv.