Ontspannen genieten

Noorwegen

10 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 949,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar:

* Göteborg en Oslo

* Flam en Bergen

* Borgund en Valdrez

* Lillehammer en Götteborg

Natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar. 

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

Via ons wisselpunt rijden we door Duitsland, via verschillende stopplaatsen naar Kiel. Hier ligt de ferry al op ons te wachten. Tijdens een gezellig drankje, varen we uit de haven naar Göteborg.
Vandaag bezoeken we het mooie Göteborg. Uw chauffeur vertelt u alles over deze mooie stad. Zelf kunt u hier gezellig rondkijken. In de middag, rijden we door naar de rand van Oslo. Hier zullen we de overnachting hebben.
Onder begeleiding van een lokale gids, maken we een stadsrondrit door Oslo. Hierbij ziet u de vele mooie gebouwen, musea en hoort u het echte verhaal achter Oslo. Ook uit de Viking tijd. U kunt in de middag kiezen voor een bezoek aan de stad of het museum (excl.). Na deze vrije tijd rijden we weer door naar Go voor de overnachting.
Vandaag rijden we via een mooie route naar Flam. Hier bezoeken we deze mooie oude stad, die u zult verwonderen. De touringcar rijdt terug naar het vaste land, maar dit keer zonder u! Want u maakt een mooie boottocht (incl.) terug. Over de mooie fjorden, zult u genieten van deze mooie natuur. Als de touringcar weer klaar zal staan, rijden we terug naar ons hotel.
We pakken onze koffers in, en gaan verder door het mooie land Noorwegen. Vandaag gaan we naar Bergen, waarbij de wijk Bryggen zeker de moeite waard is. Als we deze wijk die op de Unesco lijst staat bezocht hebben doen we nog wat bijzonders. Aanrader is ook een ritje met de Fløbanen (incl.) naar de top van de Mount Fløyen, waar u kunt genieten van een schitterend uitzicht over Bergen en omgeving. We overnachten vandaag nabij Bergen. Na een prachtige dag.
Na het ontbijt rijden we via Borgund richting Fagernes. Borgund is een klein plaatsje in het Laerdal. Desondanks trekt Borgund jaarlijks een groot aantal toeristen. De reden hiervoor is de in 1180 gebouwde Stavkerk, één van de best bewaarde houten staafkerken van Noorwegen. Zeker een bezoek waard (incl.).
Vandaag maken we een uitstap naar het cultuur- en natuurpark Valdres. Vanuit Fagernes volgen we een langzaam klimmende weg door de Valdresflya vlakte. We passeren Beitostølen en Bygdin. Geniet van schitterende panorama’s en het uitzicht op “de reuzen” van Jotunheimen. Hier bevinden zich de hoogste bergtoppen van Noorwegen. Een prachtige dag vol ongerept natuurschoon!
Op de route terug brengen we een bezoek aan Lillehammer, de stad waar in 1994 de Olympische Winterspelen werden gehouden. Zeker de moeite waard is ook het openluchtmuseum Maihaugen (incl..). U ziet hier 185 historische gebouwen die de geschiedenis van Noorwegen laten herleven. Vervolgens rijden we door naar ons hotel bij Sarpsborg.
We rijden vandaag via een mooie route naar Göteborg. De plek waar onze reis aan Scandinavië begon. Hier op de route maken we weert verschillende stops. Bij terugkomst op de ferry, checken wij weer in bij onze hut. Genieten van het diner (excl.) en het ontbijt (incl.).
En zo schepen we uit, voordat we weer naar het mooie Nederland zullen rijden. Via diverse pauzes komen we aan op het wisselpunt. Na een mooie reis.

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw hotels onderweg

We overnachten in luxe hotels, waarbij u altijd een ruime kamer heeft met een goede douche en toilet. Ook heeft u iedere morgen de keuze uit een groot ontbijtbuffet. Omdat we in vele hotels overnachten, ontvangt u de lijst bij de vertrekpapieren. 

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: