Ontspannen genieten

Italië

12 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 849,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar:

* Montecatini Terme

* Rome en Sorrento

* Capri en Napels

* Amalfi kust

Natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar. 

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

Als we weer via onze servicelijn zijn aangekomen bij ons wisselpunt, drinken we weer een lekker kopje koffie met wat lekkers erbij. Hierna rijden we via diverse stops naar ons hotel.
Via een schitterende route door de bergen, rijden we Italië binnen. En zullen dan ook de eerste stad verkennen. Namelijk Montacatini Terme, een oud kuuroord. Hier blijven we ook slapen.
En zo gaan we vanmorgen alweer vroeg op pad, want we gaan naar Rome. Deze dag zal de ochtend in beslag nemen. In de middag heeft u alvast wat vrije tijd in Rome. Uw chauffeur vertelt u onderweg natuurlijk naar alle mogelijkheden.
We rijden naar Rome, want hier staat onze gids ons al op te wachten. Tijdens de rondleiding ziet u onder meer de wereldberoemde Trevifontein, het Forum Romanum en imposante Colosseum. U zult zeker onder de indruk zijn van deze wereldstad en haar rijke historie. De gids vertelt u hier graag over. Rome lijkt op veel plaatsen net een groot openluchtmuseum. In de middag kunt u heerlijk zelf nog even rondkijken.
Vandaag rijden we verder naar Sorento. Onderweg bezoeken we Montecassino, waar u een bezoek kunt brengen aan de beroemde abdij. Deze abdij ligt op 519 meter hoogte en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de wijde omgeving. Vervolgens nemen we u mee naar het prachtig gelegen Napels. Geniet van het mooie uitzicht op de Middellandse Zee en de vulkaan Vesuvius. Voor we doorrijden naar ons hotel.
Onze chauffeur heeft een rustdag, maar kan met u mee naar het prachtige Eiland Capri. Deze excursie is excl. Maar zeker meer dan de moeite waard. U wordt opgehaald bij het hotel, en naar de haven gebracht. Hier vaart u in een uurtje naar dit prachtige eiland. Onze gids neemt u mee over het prachtige eiland, onder andere naar de abdij. Na het bezoek met de gids, kunt u lekker zelf nog rondkijken of genieten van een terrasje. Voor we met de boot weer naar het vaste land zullen gaan. Ook wordt u weer terug naar het hotel gebracht, waar het diner alweer op ons staat te wachten.
. Onderweg bezoeken we Montecassino, waar u een bezoek kunt brengen aan de beroemde abdij. Deze abdij ligt op 519 meter hoogte en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de wijde omgeving. Vervolgens nemen we u mee naar het prachtig gelegen Napels. Geniet van het mooie uitzicht op de Middellandse Zee en de vulkaan Vesuvius
Vanmorgen gaan we na het ontbijt een fantastische kustroute rijden langs de Amalfi kust, onderweg stoppen we bij de kustplaatsjes Positano en Amalfi, waar u voldoende tijd heeft om rond te kijken. Om dan weer terug te keren bij het hotel.
Deze dag rijden we naar Sorrento, de oude binnenstad met oude kleine winkeltjes en de gezellige terrasjes, staan er voorin dat het een mooie dag gaat worden. Een dag voor uzelf, voor we teruggaan naar het hotel.
We rijden richting het noorden en bezoeken Tivoli, ooit een geliefde buitenplaats van veel Romeinse keizers. U kunt er genieten van prachtig aangelegde tuinen en schitterende villa’s. Het meest bekend is Villa Adriana, het buitenverblijf van keizer Hadrianus. Hierna rijden we naar ons hotel voor de overnachting.
Vandaag gaan we weer het mooie Italië verlaten. Om te reizen naar ons tussen hotel. Waar we in het begin van de avond zullen aankomen.
We gaan al vroeg op pad, om richting Nederland te reizen. Hier staat het diner al klaar voor ons. Voor we weer via de opstapplaatsen terugkomen op uw punt. Na een mooie reis naar Rome en omgeving.

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw hotel American Palace

Hotel American Palace Eur is een historische accommodatie, op slechts 50 meter afstand van het metrostation Laurentina. Drankjes zijn verkrijgbaar op de groene binnenplaats met fruitbomen. De fitnessruimte is 24 uur per dag gratis beschikbaar.

De kamers van het American Palace zijn voorzien van airconditioning, houten meubels en satelliet-tv. De eigen badkamers zijn uitgerust met een douche en haardroger.

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: