Logo Pajos reizen groot nieuwe

Busreizen om van te genieten

Dag tot dag

Als we weer via onze servicelijn zijn aangekomen bij ons wisselpunt, drinken we weer een lekker kopje koffie met wat lekkers erbij. Hierna rijden we via diverse stops naar ons hotel.
Via een schitterende route door de bergen, rijden we Italië binnen. En zullen dan ook de eerste stad verkennen. Namelijk Montacatini Terme, een oud kuuroord. Hier blijven we ook slapen.
En zo gaan we vanmorgen alweer vroeg op pad, want we gaan naar Rome. Deze dag zal de ochtend in beslag nemen. In de middag heeft u alvast wat vrije tijd in Rome. Uw chauffeur vertelt u onderweg natuurlijk naar alle mogelijkheden.
We rijden naar Rome, want hier staat onze gids ons al op te wachten. Tijdens de rondleiding ziet u onder meer de wereldberoemde Trevifontein, het Forum Romanum en imposante Colosseum. U zult zeker onder de indruk zijn van deze wereldstad en haar rijke historie. De gids vertelt u hier graag over. Rome lijkt op veel plaatsen net een groot openluchtmuseum. In de middag kunt u heerlijk zelf nog even rondkijken.
Vandaag rijden we verder naar Sorento. Onderweg bezoeken we Montecassino, waar u een bezoek kunt brengen aan de beroemde abdij. Deze abdij ligt op 519 meter hoogte en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de wijde omgeving. Vervolgens nemen we u mee naar het prachtig gelegen Napels. Geniet van het mooie uitzicht op de Middellandse Zee en de vulkaan Vesuvius. Voor we doorrijden naar ons hotel.
Onze chauffeur heeft een rustdag, maar kan met u mee naar het prachtige Eiland Capri. Deze excursie is excl. Maar zeker meer dan de moeite waard. U wordt opgehaald bij het hotel, en naar de haven gebracht. Hier vaart u in een uurtje naar dit prachtige eiland. Onze gids neemt u mee over het prachtige eiland, onder andere naar de abdij. Na het bezoek met de gids, kunt u lekker zelf nog rondkijken of genieten van een terrasje. Voor we met de boot weer naar het vaste land zullen gaan. Ook wordt u weer terug naar het hotel gebracht, waar het diner alweer op ons staat te wachten.
. Onderweg bezoeken we Montecassino, waar u een bezoek kunt brengen aan de beroemde abdij. Deze abdij ligt op 519 meter hoogte en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de wijde omgeving. Vervolgens nemen we u mee naar het prachtig gelegen Napels. Geniet van het mooie uitzicht op de Middellandse Zee en de vulkaan Vesuvius
Vanmorgen gaan we na het ontbijt een fantastische kustroute rijden langs de Amalfi kust, onderweg stoppen we bij de kustplaatsjes Positano en Amalfi, waar u voldoende tijd heeft om rond te kijken. Om dan weer terug te keren bij het hotel.
Deze dag rijden we naar Sorrento, de oude binnenstad met oude kleine winkeltjes en de gezellige terrasjes, staan er voorin dat het een mooie dag gaat worden. Een dag voor uzelf, voor we teruggaan naar het hotel.
We rijden richting het noorden en bezoeken Tivoli, ooit een geliefde buitenplaats van veel Romeinse keizers. U kunt er genieten van prachtig aangelegde tuinen en schitterende villa’s. Het meest bekend is Villa Adriana, het buitenverblijf van keizer Hadrianus. Hierna rijden we naar ons hotel voor de overnachting.
Vandaag gaan we weer het mooie Italië verlaten. Om te reizen naar ons tussen hotel. Waar we in het begin van de avond zullen aankomen.
We gaan al vroeg op pad, om richting Nederland te reizen. Hier staat het diner al klaar voor ons. Voor we weer via de opstapplaatsen terugkomen op uw punt. Na een mooie reis naar Rome en omgeving.

Uw gekozen vakantie

Korting en gratis parkeren

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Hotel American Palace Eur is een historische accommodatie, op slechts 50 meter afstand van het metrostation Laurentina. Drankjes zijn verkrijgbaar op de groene binnenplaats met fruitbomen. De fitnessruimte is 24 uur per dag gratis beschikbaar.

De kamers van het American Palace zijn voorzien van airconditioning, houten meubels en satelliet-tv. De eigen badkamers zijn uitgerust met een douche en haardroger.