Logo Pajos reizen groot nieuwe

Dag tot dag

Via onze servicelijnen, rijden we naar Frankrijk. Natuurlijk komen we onderweg weer veel leuke punten tegen. En zullen dan ook u hier het een en ander over uitleggen. In de loop van de avond komen we aan bij het hotel, waar we het diner zullen gebruiken.
Al vroeg zetten we de reis verder naar Spanje, waar u in de loop van de namiddag zult arriveren. Bij aankomst checken we gelijk in. En gebruiken we het diner. Om te ontspannen.
Vandaag rijden we een mooie route langs de kust. Met als hoogtepunt het mooie Lloret de Mar. We vertrekken pas tegen 11 uur, zodat u rustig op kunt staan. We zijn op tijd ook weer terug.
Onze chauffeur brengt u vandaag naar Barcelona, waar u een rondrit krijgt aangeboden. Aan het einde stoppen we in het centrum, en kunt u zelf op uw gemak nog rondkijken. Voor we in de loop van de middag weer terugrijden naar ons hotel.
Lekker een drankje aan de boulevard, of een wandeling over het strand. Het kan allemaal op deze vrije dag. Of gaat u met de chauffeur mee een boottocht maken!
Vandaag gaan we met de bergtrein mee. We rijden naar Ribbes, waar we in zullen stappen. Het hoogteverschil is 1000 meter ongeveer. Vele pelgrims gingen ons voor op deze route. Als we boven aankomen, zijn we in Vall de Nuria, waar u het kloostercomplex kunt bezoeken en een wandeling door het dal kan maken. We gaan weer met de bergtrein terug naar de bus, waarna we via een mooie route terugkomen bij de bus.
En zo komt er alweer een einde aan de mooie dagen in Spanje, en dat betekent een reis naar Frankrijk. Hier zullen we weer overnachten. Een mooie reis, met veel leuke stopplaatsen en uitzichten onderweg.
We vertrekken vroeg, om de reis naar Nederland voort te zetten. In Nederland aangekomen, staat natuurlijk nog een maaltijd voor u klaar. We laten een mooie reis achter ons.

Uw gekozen vakantie

Korting en gratis parkeren

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Kamers met een maximale capaciteit van 3 personen, met een oppervlakte van ongeveer 23,40 m2 plus 5,27 m2 terras. Ze zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, een complete badkamer om u een comfortabel verblijf te bieden. 
Kamers zijn voorzien van:
– Dubbele of twin bedden. – Ruimte voor een extra bed of kinderbedje.
– Terras.
– Telefoon.
– 26-inch tv met internationale kanalen.
– Complete badkamer met haardroger en vergrootspiegel.
– Airconditioning.
– Koelkast (minibar).
– Basis wifi (gratis)
– Breedband Wi-Fi (tegen betaling).
– Kluisje (tegen betaling).