Ontspannen genieten

Pineda de Mar

8 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 579,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar:

* Lloret de Mar

* Barcelona

* Ribbes

* Pineda de Mar

Natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar en kunt u genieten van het strand!

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

Via onze servicelijnen, rijden we naar Frankrijk. Natuurlijk komen we onderweg weer veel leuke punten tegen. En zullen dan ook u hier het een en ander over uitleggen. In de loop van de avond komen we aan bij het hotel, waar we het diner zullen gebruiken.
Al vroeg zetten we de reis verder naar Spanje, waar u in de loop van de namiddag zult arriveren. Bij aankomst checken we gelijk in. En gebruiken we het diner. Om te ontspannen.
Vandaag rijden we een mooie route langs de kust. Met als hoogtepunt het mooie Lloret de Mar. We vertrekken pas tegen 11 uur, zodat u rustig op kunt staan. We zijn op tijd ook weer terug.
Onze chauffeur brengt u vandaag naar Barcelona, waar u een rondrit krijgt aangeboden. Aan het einde stoppen we in het centrum, en kunt u zelf op uw gemak nog rondkijken. Voor we in de loop van de middag weer terugrijden naar ons hotel.
Lekker een drankje aan de boulevard, of een wandeling over het strand. Het kan allemaal op deze vrije dag. Of gaat u met de chauffeur mee een boottocht maken!
Vandaag gaan we met de bergtrein mee. We rijden naar Ribbes, waar we in zullen stappen. Het hoogteverschil is 1000 meter ongeveer. Vele pelgrims gingen ons voor op deze route. Als we boven aankomen, zijn we in Vall de Nuria, waar u het kloostercomplex kunt bezoeken en een wandeling door het dal kan maken. We gaan weer met de bergtrein terug naar de bus, waarna we via een mooie route terugkomen bij de bus.
En zo komt er alweer een einde aan de mooie dagen in Spanje, en dat betekent een reis naar Frankrijk. Hier zullen we weer overnachten. Een mooie reis, met veel leuke stopplaatsen en uitzichten onderweg.
We vertrekken vroeg, om de reis naar Nederland voort te zetten. In Nederland aangekomen, staat natuurlijk nog een maaltijd voor u klaar. We laten een mooie reis achter ons.

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw hotel Estival Park

Kamers met een maximale capaciteit van 3 personen, met een oppervlakte van ongeveer 23,40 m2 plus 5,27 m2 terras. Ze zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, een complete badkamer om u een comfortabel verblijf te bieden. 
Kamers zijn voorzien van:
– Dubbele of twin bedden. – Ruimte voor een extra bed of kinderbedje.
– Terras.
– Telefoon.
– 26-inch tv met internationale kanalen.
– Complete badkamer met haardroger en vergrootspiegel.
– Airconditioning.
– Koelkast (minibar).
– Basis wifi (gratis)
– Breedband Wi-Fi (tegen betaling).
– Kluisje (tegen betaling).

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: