Logo Pajos reizen groot nieuwe

Busreizen om van te genieten

Dag tot dag

Vandaag rijden we vanuit uw opstapplaats naar de mooie stad Parijs. Hier checken wij eerst in bij uw hotel. Na een uurtje, zullen we naar de stad rijden. Aan de voet van de Montmartre staat het diner al op ons te wachten, een heerlijk Frans 3 gangen diner. Na een lange reisdag, een traktatie voor iedereen. Na het diner, rijden we een rondrit langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Wellicht heeft de reisleiding nog een verassing voor U! Natuurlijk stoppen we ook een paar keer, zodat u ook mooie foto’s kunt maken en de monumenten op u in kan laten werken!
We rijden naar het centrum, waarna u lekker kunt gaan genieten van de stad. We stoppen bij 3 locaties, zoals het Louvre, Eiffeltoren en Printemps het winkelcentrum van Parijs. U kunt ook mee met onze reisleiding voor een gratis stadswandeling langs oude wijngaarden, oude Romeinse bouwwerken, prachtige tuinen en de kleine straatjes van Parijs. Dit is een wandeling, als u eens iets anders van de stad wilt zien als de standaard bezienswaardigheden. Na de wandeling heeft u dan nog lekker de tijd om zelf de stad verder te verkennen. We spreken af bij het restaurant, waar we de dag ervoor ook hebben gegeten. Om ongeveer 19 uur halen wij u daar weer op, om een boottocht te gaan maken over de Seine. Voordat we naar het hotel rijden.
Vanmorgen rijden we naar Montmartre bekend van de mooie zondagsmarkten, Sacre Couer en de leuke kleine winkeltjes. Hier heeft u tot 13 uur de tijd om evt. samen met onze reisleiding alles te bezoeken. Hierna, rijden we weer terug naar Nederland, oftewel dan zit deze mooie reis alweer erop. We genieten van een afscheidsbuffet voor we uw weer naar huis brengen.

Uw gekozen vakantie

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Korting en gratis parkeren

Bijna elke vrijdag

Dit is een mooie stedentrip, en dat betekent dat we heel veel vertrekken. Voor de meeste vertrekdata kijkt u dan ook het best boven bij het reserveringsformulier. 

Onze kamers met airconditioning zullen u bevallen in hotel Paris Saint-Denis Pleyel. Als een gezin van vier, als een paar, profiteren van uw privé-badkamer en flat screen om te ontspannen (een gevarieerd tv-pakket met meerdere sportkanalen en internationaal nieuws). En, voor maximaal comfort, zijn al onze kamers uitgerust met kwaliteit beddengoed en kussens ontworpen door een specialist, regelmatig vernieuwd.

Nog een voordeel? In ons hotel met snelle wifi is internet gratis en onbeperkt!

Ons hele hotel is rookvrij.

We hebben ook kamers voor mensen met beperkte mobiliteit. Laat het ons weten wanneer u boekt, zodat wij u de beste kamer kunnen bieden!

Een magnetron is beschikbaar om uw gerechten op te warmen, als u ’s avonds laat niet naar een restaurant wilt gaan, of als u de fles van uw baby moet opwarmen.