Logo Pajos reizen groot nieuwe

Dag tot dag

Via onze servicelijnen rijden we naar ons wisselpunt. Hier staat de touringcar, een kopje koffie met wat lekkers klaar. Om daarna met diverse stopplaatsen naar Duitsland te rijden. Hier komen we in de loop van de avond aan, waar we zullen dineren en overnachten.
We vertrekken weer op tijd, want via het mooie Oostenrijk en Slovenië, komen we weer aan in Kroatië. Hier komen we in de loop van de middag aan bij het hotel. Op ons gemak pakken we de koffers uit, voordat we gaan dineren.
Vanmorgen vertrekken we naar Postojna, deze grotten laten ons verwonderen. (Entree excl.). We gaan hier op ons gemak van genieten, en u krijgt de tijd voor de lunch. Hierna, rijden we terug naar het hotel. Zo u een heerlijke vrije middag heeft om een beetje uit te rusten en van de omgeving kunt genieten op eigen tempo.
Vanmorgen vertrekken wij vroeg, want we rijden naar de meren van Plitvice. Hier gaan we een wandeling maken door het nationaal park, langs de meren en watervallen(incl.) Na het bezoek rijden we terug naar het hotel.

Na een lange dag gisteren, gaan we vandaag lekker uitslapen. Pas na het diner vertrekken we naar Rijeka. Deze stad heeft niet alleen een paar bijzondere monumenten. Maar ook leuke winkels om wat inkopen te doen. We zijn op tijd weer terug, zodat u nog kunt ontspannen voor het diner.

Vanmorgen gaan we naar Rovinj, een plaatsje die is gelegen op een schiereiland. Hier kunt u heerlijk rondwandelen en wat genieten van de oude binnenstad met winkeltjes. Na dit bezoek, rijden we door naar Pula. Hier komen we in een oude Romeinse stad uit, waar u nog veel Romeinse bouwwerken zult tegenkomen. Onder andere de Arena (entree excl.). In de loop van de dag rijden we verder naar Porec, waar we de basiliek zullen bezoeken. Ook treft u hier veel ijskunstenaars aan. Aan het einde van de dag, rijden we weer naar uw hotel.
We verlaten het vaste land, met een grote brug naar het eiland Krk. Waar we de gelijknamige hoofdplaats zullen bezoeken. We rijden hierna door naar een mooi oud plaatsje waar we de lunch gaan gebruiken. (Optie wijnproeverij excl.). Dit doen we in Vrbnik. Na dit bezoek, rijden we door naar Punat. Hier pakken we de boot(excl.) naar het kleine eilandje. Dit heeft nog een oud Franciscaner klooster. (Excl.). Als we terugkomen met de boot dan rijden we weer terug naar het hotel.
Een dag heerlijk uitslapen, een beetje rondkijken en genieten van de omgeving. Het kan vandaag allemaal, evt. de koffer alvast inpakken. Want morgen rijden we weer naar Duitsland.
Vandaag verlaten we alweer Kroatië, om dan via de mooie Alpen te rijden naar Duitsland. Natuurlijk maakt uw chauffeur weer de nodige stops onderweg. In het hotel zal het diner weer klaarstaan.
Al vroeg rijden we alweer op de snelweg, om via een paar stopplaatsen bij ons wisselpunt aan te komen. Hier gebruiken wij het diner. Om daarna u weer terug naar uw opstappunt te brengen. Na een mooie 10-daagse reis naar de Kvarner.

Uw gekozen vakantie

Korting en gratis parkeren

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Het ruime Restaurant Vienna van het hotel heeft genoeg ruimte voor maximaal 400 personen. Onze gasten zullen genieten van internationale gerechten en regionale specialiteiten zoals zwarte Istrische truffels.

Bij het binnenzwembad van het hotel met zeewater kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een van onze populaire massages voor nog meer ontspanning.

De kamer is voorzien van:

Uitzicht op binnenplaats, Klein raam, Twee aparte bedden

Badkamerbenodigdheden, Satelliet TV, Directe toets telefoon

Internationaal stopcontact van 220 V.