Reisleiding Kampeerreizen

Een reis begeleiden
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
5/5

Gasten geven ons een 4,8

over

Ons Topteam

Onze reisleiding

Onze 90 toeristische- en technische reisleiding, staat dag en nacht klaar voor u!. Een team waar we trots op zijn. De begeleiding heeft allemaal ervaring met kamperen en van de omgeving waar u naar toe wilt reizen. En als back-up, staat er een team op kantoor klaar die zelf meer dan 52 landen heeft bezocht. Door deze leuke groep, beleeft u een onvergetelijke reis. 

Daarnaast worden we ondersteund door de ervaren personeelsleden van Pajos reizen, die wekelijk vele busreizen door Europa verzorgen. Hierdoor kennen we de leukste plekjes, en rijden we met de meest ervaren chauffeurs. 

Heeft u een doorreis, een vrije dag of gewoon een vraag over de omgeving! Onze reisleiding verteld u graag alles over de activiteiten, musea en nog veel meer. Ook nemen deze met u regelmatig de dagroutes, planningen en nog veel meer door. Op de informatiebladen die u dagelijks zult ontvangen, staan vertrektijden en het weer voor u!. Ook zal de begeleiding leuke activiteiten voor u organiseren!

U ziet dus alles in een rustig tempo, heeft veel ondersteuning en eigen tijd. Echt genieten doet u dus met ons team van Kampeerspecials en Pajos reizen. 

Ook handig om te weten voor uw vakantie

Ons reispakket

Ons reispakket is vaak iets uitgebreider als bij andere organisatoren. Dit heeft ermee te maken dat we door onze samenwerking met Pajos reizen vaak betere en voordeligere contracten kunnen afsluiten. Ook hebben we geen groot kantoor die betaald moet worden. Als u bij ons een reispakket boekt, dan boekt u een hoop ervaring. Zo gaan we naar concerten, bijzondere natuurparken, musea en maken prachtige en indrukwekkende excursies. Meestal zijn de entreeprijzen inclusief, of we vermelden dit los. 

Daarnaast heeft u altijd een gereserveerde plaats op de camping, al is het soms best lastig om met onze steeds groter wordende kampeermiddelen op de oude plaatsen te passen. Maar met hulp en een lach komen we ver!. We controleerde voor u de voorzieningen onderweg, en proberen de beste sanitaire en overige voorzieningen voor u eruit te halen. Al is in de zuidelijke landen de kwaliteit niet altijd zoals we gewend zijn, en raden we soms aan het toilet in het eigen kampeermiddel te gebruiken.

De excursies die we organiseren zijn inclusief, maar soms wilt de reisleiding op een vrije dag nog wat extra’s doen. Dan komen de kosten erbij, dit is natuurlijk vrijwillig. 

 

Vertrouwd op kampeervakantie

Met ervaren reisleiding

Ons team heeft ervaring in 52 landen

Onze excursies

We maken vele mooie excursies met lokale instanties. Zoals bustochten, stadsgidsen, boottochten en bezoeken aan musea en concerten. Helaas werken deze door lokale omstandigheden soms niet mee, en kunnen we daar geen verantwoording over nemen. Gelukkig heeft de praktijk in de afgelopen 30 jaar uitgewezen dat dit niet te vaak is gebeurd. Ook is het voor onze reisleiding altijd fijn, als u deze probeert te ontzien op de vrije dagen. Dan kan deze alles voor u in orde maken, voor de dagen dat we leuke excursies aan het maken zijn. De excursies die niet in het programma staan, nemen we als kampeerspecials afstand van. 

Onze Reisbescheiden

Natuurlijk ontvangt u van ons een A4 boekje met alle reisbescheiden per post voor vertrek. Wat vinden we in deze reisinformatie:

  • Namenlijst van onze deelnemers
  • Welkomstbrief, waarin alles staat als contact gegevens, de gegevens van uw reisleiding en de eerste gegevens van de start van de reis.
  • Het groene formulier, waarop we vragen om persoonlijke informatie en voorkeuren in te vullen. En deze de eerste dag aan onze reisleiding te geven
  • Het programma, de routebeschrijvingen van de eerste dagen en camping informatie van uw reis
  • Adressenlijst voor de thuisblijvers en uw GPS. 
  • Algemene informatie, waarin we het een en ander nader toelichten. 

 

Extra campings voor de heen- & terugreis

U begrijpt dat de campings waar we starten en eindigen wat verder weg liggen. En wij dus ook begrijpen dat u de reis wilt verlengen door eerder te vertrekken naar de eerste camping of langer over de terugreis wilt doen. Wij kennen hiervoor geen minimale afstand voor of na de camping van uw reispakket. Wilt u een extra camping of wellicht meer reisdagen, mailt u dan even naar ons team info@kampeerspecials.nl