Logo Pajos reizen groot nieuwe

Dag tot dag

Deze morgen komen we samen bij ons wisselpunt, onder het genot van een kopje koffie met een stuk taart. Na het instappen, rijden we via een paar stopplaatsen naar Ludwigshafen. Zodat u uw koffers kunt uitpakken en we aan het diner in ons hotel kunnen gaan.
We beginnen met een schitterende tocht door het Odenwald. Waarbij we mooie uitzichten zullen hebben, en als hoogtepunt de mooie stad Miltenberg gaan bezoeken. Dit wordt ook wel de parel van de Main genoemd. Met zijn mooie vakwerkhuizen. We vervolgen route na een lange stop, voor we weer bij ons hotel aankomen.
We rijden via een mooie route naar Heidelberg. Hier zal onze lokale gids instappen, en ons alles gaan vertellen over deze mooie stad. We eindigen bovenaan Heidelberg, waar de gids met u naar de romantische ruïne van Slot Heidelberg zal gaan, deze deels overwoekerd door klimop. Het slot is rond 1300 gebouwd als verdedigingswerk en getuigt van de pracht en praal van zijn vroegere bewoners, de
keurvorsten van Pfaltz. (Incl.). Aan het einde rijden we weer naar het centrum, en wandel je met de gids naar het centrum. Na wat vrije tijd, om te genieten van deze mooie plaats. Ligt de boot al klaar voor ons. U vaart door de sluizen (incl.) een mooie route. We komen op hetzelfde punt terug. Hier heeft u de tijd om nog wat rond te kijken, voordat de chauffeur u weer komt ophalen voor u naar het hotel teruggaat voor het diner.
We rijden richting de mooie plaats Neustadt an der Weinstraße, waar u heerlijk de tijd krijgt om het oude centrum te bekijken met zijn vakwerkhuizen. Na een leuke stop, rijden we door naar Bad Dürkheim. Hier zien we het grootste wijnvat. U krijgt hier alle tijd om op uw gemakje te lunchen en inkopen te doen. Voor we de route vervolgen richting Worms, waar we voorbijrijden naar ons hotel. Voor het diner. 
We gaan het mooie Ludwigshafen alweer verlaten. Via een mooie route rijden we dan naar Maria Laach. U heeft hier de gelegenheid om te lunchen, een bezoek te brengen aan de Maria Laach Abdij, één van de mooiste kloosters van Duitsland, of een wandeling te maken naar de Laacher See. Om daarna de reis verder naar ons wisselpunt voor te zetten. Hier hebben we nog het diner, voor u met onze servicelijnen weer naar huis wordt gebracht. 

Uw gekozen vakantie

Korting en gratis parkeren

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Dit 4 sterrenhotel is gelegen in het centrum van Ludwigshafen in de pittoreske regio Rijnland-Palts. Het biedt gratis Wifi en een zwembad met sauna en fitnessruimte.

Het Europa Hotel heeft traditioneel ingerichte kamers met satelliettelevisie en een bureau. Er is ook een eigen badkamer met een haardroger.