Ontspannen genieten

Odenwald

5 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 399,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar:

* Ludwigshafen

* Rondrit Odenwald

* Heidelberg

* Weinstraße en Maria Laach

Natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar. 

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

Deze morgen komen we samen bij ons wisselpunt, onder het genot van een kopje koffie met een stuk taart. Na het instappen, rijden we via een paar stopplaatsen naar Ludwigshafen. Zodat u uw koffers kunt uitpakken en we aan het diner in ons hotel kunnen gaan.
We beginnen met een schitterende tocht door het Odenwald. Waarbij we mooie uitzichten zullen hebben, en als hoogtepunt de mooie stad Miltenberg gaan bezoeken. Dit wordt ook wel de parel van de Main genoemd. Met zijn mooie vakwerkhuizen. We vervolgen route na een lange stop, voor we weer bij ons hotel aankomen.
We rijden via een mooie route naar Heidelberg. Hier zal onze lokale gids instappen, en ons alles gaan vertellen over deze mooie stad. We eindigen bovenaan Heidelberg, waar de gids met u naar de romantische ruïne van Slot Heidelberg zal gaan, deze deels overwoekerd door klimop. Het slot is rond 1300 gebouwd als verdedigingswerk en getuigt van de pracht en praal van zijn vroegere bewoners, de
keurvorsten van Pfaltz. (Incl.). Aan het einde rijden we weer naar het centrum, en wandel je met de gids naar het centrum. Na wat vrije tijd, om te genieten van deze mooie plaats. Ligt de boot al klaar voor ons. U vaart door de sluizen (incl.) een mooie route. We komen op hetzelfde punt terug. Hier heeft u de tijd om nog wat rond te kijken, voordat de chauffeur u weer komt ophalen voor u naar het hotel teruggaat voor het diner.
We rijden richting de mooie plaats Neustadt an der Weinstraße, waar u heerlijk de tijd krijgt om het oude centrum te bekijken met zijn vakwerkhuizen. Na een leuke stop, rijden we door naar Bad Dürkheim. Hier zien we het grootste wijnvat. U krijgt hier alle tijd om op uw gemakje te lunchen en inkopen te doen. Voor we de route vervolgen richting Worms, waar we voorbijrijden naar ons hotel. Voor het diner. 
We gaan het mooie Ludwigshafen alweer verlaten. Via een mooie route rijden we dan naar Maria Laach. U heeft hier de gelegenheid om te lunchen, een bezoek te brengen aan de Maria Laach Abdij, één van de mooiste kloosters van Duitsland, of een wandeling te maken naar de Laacher See. Om daarna de reis verder naar ons wisselpunt voor te zetten. Hier hebben we nog het diner, voor u met onze servicelijnen weer naar huis wordt gebracht. 

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw hotel Europa

Dit 4 sterrenhotel is gelegen in het centrum van Ludwigshafen in de pittoreske regio Rijnland-Palts. Het biedt gratis Wifi en een zwembad met sauna en fitnessruimte.

Het Europa Hotel heeft traditioneel ingerichte kamers met satelliettelevisie en een bureau. Er is ook een eigen badkamer met een haardroger.

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: