Ontspannen genieten

Normandië & Loire

13 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 979,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar:

* Colleville sur Mer, Bayeux

* Arromanches en St. Mere Eglise

* Tours en Amboise

* Blois en Chambord

Natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar. 

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

Via onze servicelijn, rijden we naar ons wisselpunt. Hiervandaan, rijden we door België naar Frankrijk. Hier komen we in de loop van de vroege avond aan. En zal het diner klaarstaan voor ons.
Vandaag gaan we naar de begraafplaats in Collevile sur Mer. Hier liggen vele Amerikaanse soldaten begraven. Hier krijgt u uitleg over de begraafplaats, en zullen we het museum bezoeken. U krijgt voldoende de tijd om zelf rond te kijken. Na het bezoek, rijden we naar Port en Bassin. Deze oude haven is meer dan het bezoeken waard. Ook zult u hier voldoende de tijd krijgen om even ergens te lunchen, of een wandeling. Na het bezoek, rijden we door naar de Batterij van Longues sur Mer. Hier vindt u de enorme, bewaard gebleven WOII-batterij, gebouwd door de Duitsers om Frankrijk te verdedigen tegen invasies. Na deze indrukwekkende dag, rijden we door naar ons hotel. 
Vandaag blijven we in Bayeaux. Hier kunt u genieten van het mooie tapijt, de kathedraal en de rest van de oude stad. Geniet u van een mooie dag. Want we brengen u rond 17:30 weer terug naar uw hotel voor het diner. 
We beginnen met een tour langs de kust. De tour start met een bezoek aan Juno Beach. Hiervandaan rijden we langs de kust naar Arromanches. Daar heeft u de vrije tijd om de stad te bezoeken. Na het bezoek, gaan we naar het museum met rondleiding. Als we het museum gezien hebben, rijden we naar het uitzichtpunt. Hier hebben we uitzicht over Arromanches en bezoeken het 360 graden panoramascherm. Dit allemaal voordat we naar het hotel terugrijden voor het diner. 
Vandaag vertrekken we om 11 uur naar Saint Mére Eglisé. Bekend van de tweede wereldoorlog. Via een mooie route zult u veel zien vandaag. Tegen 16 uur zijn we weer terug voor het diner in het hotel.
We gaan vandaag verder naar Tours, waarbij we op zijn gemakje de route zullen rijden. Ook een stop voor de lunch (excl.) is erbij. Aan het einde van de middag komen we aan bij ons hotel, deze ligt nabij Tours. Waar we zullen dineren
Vanmorgen gaan we naar Tours, dit bezoek beginnen we rond 11 uur. Natuurlijk brengt onze touringcar ons weg. Aangekomen in de stad, maken we een mooie stadswandeling. Niet alleen het station, maar ook de vele winkelstraten en de architectonische gebouwen zullen u verwonderen. Om 17 uur zijn we weer terug bij de camping. Dus genoeg tijd om te genieten. 
Vanmorgen rijden we via een mooie route naar de Loire. We passeren hierbij Amboise. Hier zullen we onder begeleiding van uw reisleiding een bezoek aan brengen. Bekend van Leonardo da Vinci, die hier begraven zou liggen. Geniet u ook van het stadje zelf. Hierna gaan we door naar het hotel, voor de komende nachten. 
U zult vandaag de stad Blois bezoeken, omstreeks 9:30 zal de touringcar wegbrengen. Uw reisleiding heeft voor u een kaartje, en een mooie route uitgezet. In de loop van de middag brengt de touringcar u weer terug. 
Vanmorgen rijden we naar Chambord. Als we het mooie park inrijden, dan valt ons de mooie natuur al gelijk op. Ook is de weg ernaartoe imposant, zo zien we het kasteel steeds groter worden. Met 440 kamers en ontzettend veel torens, lijkt het wel een kasteel uit een sprookje. Natuurlijk is hier een tablet voor u geregeld, waarmee u door het kasteel kunt wandelen. Deze is in het Nederlands. Ook na het bezoek, is er voldoende de gelegenheid om een lunch te gebruiken in het park van het kasteel. Daarom zullen we hier net zolang blijven als nodig is. In de praktijk, rijden we rond 15 uur weer aan, maar we zien het ter plaatse. 
Vandaag lekker even rondkijken, of wellicht genieten van een goed boek. Vandaag is de tijd voor u. Natuurlijk is het ontbijt en het Diner inclusief.
We vertrekken vandaag om 10 uur met onze touringcar. We gaan naar de andere kant van de Loire. Het kasteel wat we vandaag bezoeken, is een kasteel die over het water is gebouwd. Ook de tuinen zijn zeer bijzonder, dus een dagje met onderweg vele kastelen. En een wandeling in een kasteel. Dus genieten weer. Natuurlijk is het weer inclusief. 
Vandaag vertrekken we weer richting Nederland, waar we aan het begin van de avond weer zullen aankomen. Na een mooie reis vol geschiedenis, kastelen, natuur en nog veel meer. 

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw hotels

In de Loire overnachten we in een net hotel bij Tours. Dit is een hotel nabij het centrum gelegen van B&B. U heeft een kamer met nette douche en toilet, een televisie en airco. 

Als we in Normandië aankomen, zullen we overnachten bij het Novotel in Bayeux. (Zie de foto’s)

Voor een verblijf in het hart van Normandië is het viersterrenhotel Novotel Bayeux de perfecte uitvalsbasis. Geniet van het buitenzwembad, terras en bosrijke park en proef de lokale smaken die het menu van het restaurant te bieden heeft. Er zijn vijf vergaderruimten beschikbaar voor seminars en privéaangelegenheden. Musea, historische en culturele bezienswaardigheden, wandelpaden en een watersportcentrum helpen u gegarandeerd te ontspannen. Ontdek de kunst en het buitenleven van Normandië bij Novotel. De regio Bayeux Intercom ligt in het hart van het wereldberoemde gebied met Bayeux, Bessing en de invasiestranden en staat centraal in het behoud van deze unieke geschiedenis, erfgoed en landschap.

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: