Logo Pajos reizen groot nieuwe

Busreizen om van te genieten

Dag tot dag

We gaan vandaag via onze opstapplaatsen naar Roermond. Hier krijgt u een kopje koffie, voor we de reis naar de Saar beginnen. Onderweg zullen we regelmatig stoppen. Ons hotel ligt in het Saardal, waar we ook gaan dineren. 
We gaan vandaag een rondje rijden langs de Saar, en bezoeken daarbij het plaatsje Konz. Deze stad die zijn naam dankt aan de Romeinen, waarbij een villa een onderdeel was van een stop op de route tussen Trier en Metz. Wij zullen er ook stoppen, en u de gelegenheid geven om de samenkomst van de Moezel en de Saar te bezoeken. De oude vakwerkhuizen te bekijken, en op eigen gelegenheid de lunch te gebruiken. Tegen 16 uur rijden we weer terug naar het hotel
Vandaag geniet u van de omgeving bij het hotel, lekker wandelen. Een beetje winkelen of misschien we met een boek op een terras. Het kan, tot het diner vanavond. 
Omstreeks 10 uur zal de touringcar weer voorstaan, en dan gaan we naar de oude stad Trier. Samen met Worms behoort het tot de 2 oudste steden van Duitsland. We bezoeken niet alleen de bekende toren, maar maken ook een stadswandeling met onze lokale gids. Natuurlijk is er weer voldoende de gelegenheid om zelf te gaan rondkijken, winkelen of wellicht wat te gebruiken in Trier. Via de 51 rijden we weer terug, waarbij het vertrek uit Trier rond 17 uur zal zijn. 
Via de rivier, maken we een mooie tour langs de Moezel. En we zullen dan ook een keer stoppen onderweg. Voor we bij ons hotel in Cochem aan zullen komen. Waar het diner zal klaarstaan.
Vandaag gaan we naar Cochem, en zullen dan ook genieten van deze mooie plaats. We beginnen met een bezoek aan de mosterdfabriek, waarna we een rondrit met een toeristentreintje gaan maken. Met deze rondrit zien we alle moois van Cochem, waaronder het kasteel. Vanmiddag kunt u alles zelfstandig bekijken, winkelen of een terrasje pakken. Voor we weer naar het hotel rijden. 
Vanmorgen heeft u lekker de vrije tijd, en vanmiddag zullen we een boottocht maken over de Moezel. Onze touringcar haalt ons op, en brengt ons naar de boot. We varen naar Beilstein, maar we varen niet alleen heen. Maar blijven op de boot en varen ook weer terug naar Cochem. Hierbij passeren we natuurlijk ook nog een sluis. U ziet onderweg verschillende kastelen en wijngaarden. Een heerlijke middag op de boot, en na het bezoek. Kunt u nog een uurtje genieten van Cochem, voordat de touringcar ons weer naar het hotel zal brengen. 
Overdag heerlijk genieten van een dagje om en bij uw hotel. U heeft schitterende wandelroutes en fietsroutes. Maar als afsluiting van de dag hebben we een diner voor u georganiseerd met een wijnproeverij. We worden door de touringcar om 16:30 opgehaald. We rijden een schitterende route langs de Moezel, naar het dorpje Alken. Hier staat een buffet voor ons klaar, met verschillende soorten wijn. Na een heerlijk diner nog een kopje koffie, en dan weer terug langs de andere kant van de Moezel. En tegen 22 uur zijn we weer terug bij het hotel. Een gezellige dag, met een top afsluiting.
We gaan vandaag een mooie route rijden met de touringcar, vandaag gaan we naar Bernkastel-Kues. Bernkastel aan de ene kant van de Moezel, en via een brug verbonden, Keus aan de andere zijde. Deze route laat ons brengen via een 50 minuten durende busreis langs Minheim en Kesten. We zien de Moezel vanaf verschillende zijde. In Bernkastel zullen we stoppen, en u de mogelijkheid geven om rond te kijken. Ook is er voldoende de tijd voor de lunch. Tegen 18 uur zijn we weer terug bij het hotel.
Heerlijk genieten van een vrije dag
Onze touringcar staat weer klaar bij het hotel, en gaat met ons op pad richting het zuiden. Onderweg zullen we de bocht van de Loreley bezoeken. We rijden langs vele mooie stadjes, oude tolhuizen en kastelen naar Rudesheim. Hier brengen we een bezoek aan, zodat u op uw gemak kunt rondkijken en genieten van een eigen lunch. Na de lunch rijden we weer naar het hotel, via de Rijn. 
Vandaag heerlijk genieten van de omgeving. En als afsluiting een diner met wijnproeverij. We nemen u mee naar een bijzondere locatie. Fijne dag…
Onze touringcar staat rond 11.15 klaar bij het hotel, want we gaan een boottocht maken. We rijden naar de opstapplaats in St. Goar. Hier zal de boot vertrekken, en ons brengen naar Boppard. Onderweg geniet u van een mooi uitzicht. In Boppard kunt u heerlijk genieten van de oude winkelstraten, mooie restaurantjes en fantastische uitzichten. Na een paar uur, vertrekt de touringcar weer terug naar het hotel. 
Vandaag gaan we naar Koblenz via een mooie route langs de rijn. We gaan met een kabelbaan mee, zien de samenkomst van de rivieren en bezoeken de stad. Een dag met veel geschiedenis. Aan het einde van de middag, komen we weer terug bij het hotel.
Vandaag vertrekken we weer. We gaan via een mooie route terug naar Roermond, waar het diner klaar zal staan. Alvorens we weer naar huis worden gebracht. 

Uw gekozen vakantie

Korting en gratis parkeren

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Deze reis overnachten we in nette hotels, waaronder:

Leonardo: Dit 4 sterrenhotel, dat in oktober 2012 is geopend, ligt tegenover een park in Völklingen. Het Leonardo Hotel Völklingen-Saarbrücken biedt gratis WiFi, een 24-uursreceptie en ook een sauna en een fitnessruimte. Het Leonardo Hotel Völklingen-Saarbrücken biedt ruime kamers met een moderne inrichting. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken over een flatscreen-tv met satellietkanalen en een eigen badkamer met een make-upspiegel en een haardroger.

In Cochem: De beide Hotels ‘Brixiade’ & ‘Triton’ liggen op de zonzijde, direct aan de jachthaven en Moezeloever. Geniet van het mooie uitzicht over de Cochemer Altstadt, de Moezelpromenade en de Reichsburgt. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, en het hotel beschikt zelfs over een zwembad