Ontspannen genieten

Lourdes

10 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 698,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar:

* Bernadette in Nevers

* Bartres

* Pont d’ Espagne

* Lourdes en Biarrits

* Pau en Tours

Natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar. 

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

Via onze servicelijn rijden we naar ons wisselpunt, waar een kopje koffie met wat lekkers voor u klaar zal staan. Hierna, rijden we naar het midden van Frankrijk, voor de overnachting. We zien natuurlijk weer veel leuke plekken onderweg, en zullen zeker meerdere keer zullen stoppen.
We rijden alweer vroeg aan, we gaan naar Nevers. Hier heeft Bernadette nog een lange tijd in het klooster mogen verblijven na de verschijningen in Lourdes. Hier brengen we dan ook vandaag een bezoek aan, waarna we gaan inchecken in het hotel. Vanavond nog een kleine wandeling en een drankje in de stad, of gaat u een spelletje doen in de lobby.
Vanmorgen vertrekken weer wat later, want we gaan naar Blois. Deze mooie plaats biedt ons de mogelijkheid om eens de oude stad te bezoeken. Ook kunt u heerlijk wandelen langs de Loire. Lekker relaxt vandaag, want de tijd is aan u. U kunt ook het kasteel van Blois bezoeken(excl.).
Onder begeleiding van een gids bezoeken we niet alleen Lourdes maar ook Bartres. Een plaats waar Bernadette haar oorsprong heeft. U heeft natuurlijk de rest van de dag om zelf alles te bekijken van Lourdes, en eventueel wat uit te rusten.
Vanmorgen maken we een leuke dagtocht door de bergen. Met als hoogtepunt de watervallen van Pont d’ Espagne. Hier ziet u schitterende watervallen, van 2 kanten tegelijk. Ook gaan we naar Cauterets, een oorspronkelijk wintersportplaatsje. Een kabelbaan brengt u vandaag naar de toppen. (Incl.). Voor we weer met de touringcar naar het hotel terugrijden.
Vandaag beginnen we met een mooie bergbaan, naar de top van de pic du midi(incl.). Hiervandaan heeft u na aankomst met deze trein, een fantastisch uitzicht over Lourdes. U kunt zelf terug naar beneden hierna, en bent daarna de gehele dag verder vrij om de stad Lourdes te bezoeken. Even rustig aan vandaag is ook wel weer lekker.
Vandaag nemen we u mee naar de Atlantische kust. We brengen een bezoek aan Biarritz, één van de bekendste badplaatsen ter wereld. Bezienswaardig zijn o.a. de 73 meter hoge vuurtoren op de boulevard, het paleis van keizerin Eugénie en de Villa Belza. De middag brengen we door in het karakteristieke vissersplaatsje St. Jean de Luz. Dit dorpje heeft zijn traditie van vissershaven behouden. Wandel door de gezellige straatjes en over de boulevard en vergeet vooral een bezoekje aan de haven niet.
De invulling van de ochtend heeft u in eigen hand. Een wandeling door de omgeving is altijd de moeite waard. In de loop van de ochtend rijden we naar Pau, een karaktervol stadje met een rijke historie. Het oude centrum met gebouwen uit de Renaissanceperiode is grotendeels een voetgangerszone. Een centrale plaats om te flaneren is de boulevard des Pyrénées. Deze boulevard werd aangelegd door Napoleon I en is gebouwd als een terras boven de vallei van de Pau. U geniet er van een buitengewoon zicht over de Pyreneeën. Er is een tandradbaantje (excl.) dat u vanuit het centrum naar deze boulevard brengt.
Ons bezoek aan Lourdes zit er alweer op, en dat betekend genieten van een mooie terugreis. We rijden door naar de omgeving van Tours. Onderweg zien we vele mooie uitzichten en verteld de chauffeur veel over de omgeving.
Vandaag wat vroeger op, want we gaan naar ons wisselpunt. Hier staat het afscheidsdiner al klaar voor ons. En gaan we weer met een tevreden gevoel naar huis.

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw hotel Alba

Hotel ALBA gemakkelijk bereikbaar en gelegen in een bijzonder aangename omgeving aan de oevers van de rivier « Gave » en met zicht op de Pyreneeën.

Hotel ALBA door iedereen erkend als een 4-sterren hotel dankzij de moderne en kwaliteitsvolle installaties, hal en restaurants en vooral dankzij ons gepersonaliseerd onthaal.

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: