Logo Pajos reizen groot nieuwe

Busreizen om van te genieten

Dag tot dag

We rijden onze route naar het noorden, en zullen een aantal keer stoppen voor de pauzes. Tegen het einde van de middag bent u bij het hotel, waarbij we u de tijd heeft aan u zelf. We gaan eerst naar het hotel Legoland, en de chauffeur gaat na het inchecken verder naar het hotel Zleep, voor de andere gasten. 
Overnacht u in het hotel Legoland, dan loopt u vanaf het hotel zo met de ontvangen entreekaarten het mooie park op. Natuurlijk na een heerlijk ontbijt. De dag is aan u zelf vandaag. Voor de gasten die slapen in het hotel Zleep, die kunnen ontbijten tussen 8 en 10 uur. Om 10 uur vertrekken we naar het park, waar we 10 minuten later zullen aankomen. U heeft de tijd tot 18.30 uur, waarna u weer met de chauffeur terug naar het hotel zal rijden.
U kunt in beide hotels rustig ontbijten tussen 7.30 uur en 9 uur. We vertrekken bij het hotel Zleep om 9 uur en bij het hotel van Legoland om 9.15 uur. We gaan met diverse pauzes weer terug naar uw uitstapplaats in Nederland en België.

Uw gekozen vakantie

Bent u gevaccineerd en ouder dan 16 jaar

Dan kunt u zonder zorgen mee .. Alleen bij 2 volwassen medereizigers, mogen er ook kinderen van 15 jaar en jonger mee.

LET OP! GEEN WISSELPUNT DEZE REIS.

Korting en gratis parkeren

Bijna elke vrijdag

Dit is een mooie stedentrip, en dat betekent dat we heel veel vertrekken. Voor de meeste vertrekdata kijkt u dan ook het best boven bij het reserveringsformulier. 

Dit gezinsvriendelijke hotel biedt gratis toegang tot de sauna en de fitnessruimte, en een eigen ingang naar het populaire themapark Legoland® Billund, geopend van eind maart tot oktober. De kamers zijn voorzien van gratis Wifi, een flatscreen-tv en Lego-cadeautjes voor alle kinderen.

De kleurrijke kamers van Hotel Legoland® zijn onder meer uitgerust met koffie- en theefaciliteiten en een kindvriendelijke badkamer. Veel kamers hebben een prachtig uitzicht op het attractiepark, en sommige zijn ingericht in een bepaald thema met een speeltafel met Lego.

Tot de faciliteiten voor kinderen behoren een spelletjesruimte, een speeltuin en tal van activiteiten. Er is ook een winkel met de meest recente producten van Lego.
In Andorra slapen we in het park hotel, voorzien van vele luxe, mooi gelegen en een eigen zwembad. 

Dit budgethotel ligt op 5 minuten rijden van Legoland. Er is 24 uur iemand bij de receptie, en de kamers hebben een goede isolatie van geluid.

De lichte, eenvoudige kamers van het Zleep Hotel Billund hebben een strak Scandinavisch design, comfortabele bedden en een bureau. Ze zijn uitgerust met gratis Wifi en een flatscreen-tv.

Zleep Billund biedt een biologisch ontbijtbuffet en een avondbar waar u kunt genieten van drankjes. De lobby biedt een loungeruimte met een televisie.