Ontspannen genieten

Krakau

8 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 549,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar:

* Krakau

* Wroclaw

* Auschwitz en Wawel

* Wielicka en Czestochowa

Natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar. 

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

Op deze eerste dag, rijden we met onze servicelijnen naar het wisselpunt. Hier gebruiken we een kopje koffie. Natuurlijk ontbreekt er niet wat lekkers voor u.
Na deze reis, rijden we verder over de Duitse snelwegen naar ons overnachtinghotel. Waar het diner klaar zal staan voor ons.
Om deze reisdag wat te onderbreken, maken we een stop vandaag in het oude Breslau, oftewel Wroclaw. Hier vinden we een mengelmoes van culturen, zoals de Tsjechische, Duitse, Poolse en Silezische. Wat vooral opvalt zijn de gebouwen die uit rood baksteen zijn opgetrokken. Ook valt ons direct de oude kathedraal op en de oude lantaarns. Na voldoende vrije tijd, rijden we door naar Krakau. Waar ons hotel, met diner op ons zal staan te wachten.
Onder begeleiding van een lokale gids, maken we een stadswandeling door het oude Krakau. We zien niet alleen de oude pleinen, het kasteel en nog veel meer. Maar we horen ook de verhalen die erachter schuilgingen. Na de inspirerende stadswandeling, heeft u lekker de hele middag om de oude stad met zijn overdekte markt te bezoeken.
De dag vandaag, brengt ons naar een minder punt in de geschiedenis. We gaan naar Auschwitz. Allereerst bezoeken we de iets minder bekende gebouwen en monumenten van Auschwitz. Begeleidt onder een gids, zien we en horen we de diverse verhalen. Hierna, komen we weer aan bij de touringcar, die ons naar het vernietigingskamp zal brengen. Hier bezoekt u op eigen gelegenheid alle overblijfselen. Ook heeft u hier wat andere mogelijkheden, zoals het aankopen van herinneringen materialen. Voor we weer teruggaan naar ons hotel.
Vandaag gaan we naar het Koninklijk kasteel, gelegen bij de heuvel van Wawel. We hebben niet alleen een mooi uitzicht, maar kunnen ook het kasteel bezoeken (entree excl.) In de kathedraal liggen de Poolse Koningen begraven. We vinden er ook de Drakengrot, dit is een echte toeristische attractie, waar een prachtige legende bij hoort. Natuurlijk heeft u de gelegenheid om in de middag, verder rond te kijken in Krakow centrum.
We rijden een stukje de stad uit, naar Wielicka. Deze plaats ligt niet ver van Krakau. Onder begeleiding van een lokale gids gaat u de zoutmijnen in (excl. entree), waar u al snel merkt dat de zoutmijn al ontstond in 1044. Wist u dat er zelfs een complete kapel in de zoutmijn is. In de middag bent u weer vrij om de laatste inkopen in het centrum.
Op deze dag, gaan we Krakau alweer verlaten. Maar voordat we direct doorrijden naar ons overnachting, stoppen we eerst nog bij een prachtig klooster. Nu deze keer, mag het klooster van Częstochowa zijn. U heeft hier de tijd om rond te kijken, voor we doorrijden naar ons hotel voor het overnachten en het diner.
Via de mooie Duitse snelwegen, rijden we via diverse stops weer naar Nederland. Op ons wisselpunt staat het afscheidsdiner klaar voor ons, om daarna weer naar uw opstappunt te rijden. Met een mooie reis naar Krakau achter ons latend.

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw hotel Hilton Krakau

Het 4 sterrenhotel Hilton Garden Inn Krakow biedt uitzicht op kasteel Wawel in Krakau en kamers met airconditioning, een satelliet-tv en thee- en koffiefaciliteiten. Wifi is gratis beschikbaar in het hele hotel.

Alle gasten van Hilton Garden Inn Krakow hebben gratis toegang tot het 24-uursfitnesscentrum van het hotel.

Hilton Garden Inn ligt vlak bij rivier de Wisla, op een paar minuten wandelen van de Grote Markt. Op slechts een steenworp afstand vindt u de Joodse wijk Kazimierz.

De kamers van Hilton Hotel hebben een koelkast, een 32-inch lcd-tv, en een ruime werkplek met ergonomische stoelen en een bureau. De gasten kunnen hun bedden aanpassen en een comfortniveau selecteren van zacht tot stevig.

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: