Logo Pajos reizen groot nieuwe

Dag tot dag

Vanmorgen vertrekken we eerst naar ons Wisselpunt. Hier ontvangen we u met een kopje koffie met wat lekkers. Voor we doorrijden naar de boot. In Denemarken aangekomen, rijden we nog kort naar ons Hotel voor 3 nachten.
We gaan een hele dag naar Kopenhagen, waar we worden ontvangen door onze reisleiding. Hiermee maken we een rondrit en stadswandeling langs de mooiste monumenten. Ook zien we de zeemeermin. Na de rondrit stoppen we bij Nyhavn. Hier zien we de oude gekleurde havenpanden. U kunt hier een boottocht maken (excl.) of lekker rondwandelen. De oude stad is meer dan de moeite waard.
Deze ochtend rijden we naar Hillerød, gelegen in de Deense provincie Nordsjaelland. U kunt de stad bekijken of een bezoek brengen aan het slot Frederiksborg, een imposant kasteel met twee voorburchten, dat bereikt kan worden via drie bruggen. Na het bezoek (excl. entree) gaan we terug naar Kopenhagen. De stop zal vandaag zijn bij het Tivoli. Zodat u lekker rond kunt kijken. Of u het Tivoli kunt bezoeken (excl.). Voor we teruggaan naar het hotel voor het diner.
Na het ontbijt gaan we op weg naar het eiland Funen, maar voor we de imposante Storebaeltbrug oprijden, pauzeren we in de plaats Roskilde, de voormalige Deense hoofdstad, in de 10e eeuw gesticht door de Vikingen. In de indrukwekkende kathedraal van Roskilde werden eeuwenlang de Deense vorsten begraven, in totaal 39. Ook kunt u het Vikingschipmuseum bezoeken, waar 5 originele Vikingschepen, die 1000 jaar geleden voor de kust tot zinken werden gebracht,
Denemarken is een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Het kleinste land van Scandinavië is lekker dichtbij en toch verrassend anders. In dit land van rust, ruimte en smörrebröd wordt u geïmponeerd door het afwisselende landschap met bergen, eilanden, fj orden, meren, bossen, duinen en brede stranden. U vindt er vakwerkboerderijen en middeleeuwse kastelen, leuke vissersplaatsjes en interessante steden. Denemarken bestaat uit verschillende provincies. In de provincie Seeland bezoeken we Kopenhagen en Roskilde. Op het eiland Funen bezoeken we Odense, waar de sprookjesverteller Hans Cristian Andersen geleefd heeft. Ook de provincie Jutland staat natuurlijk op het programma. Hier bezoeken we o.a. het prachtige havenstadje Ebeltoft en het bekende Legoland bij Billund. 
Tentoongesteld staan. Bij het museum is een scheepswerf, die replica’s van oude Vikingschepen bouwt. We vervolgen onze weg over de enorme Storebaeltbrug die sinds 1998 de eilanden Seeland en Funen met elkaar verbindt en bereiken de plaats Odense, waar de beroemde sprookjesschrijver Hans Christian Andersen is geboren. U heeft hier de gelegenheid om te lunchen in het centrum. De stad heeft een rijke cultuur en er zijn veel bezienswaardigheden, zoals de kathedraal en het museum van Hans Christian Andersen. Na dit bezoek verlaten we Funen en rijden Jutland binnen. Aan het eind van de middag komen we aan bij ons hotel in de omgeving van Fredericia, waar we 3 nachten zullen verblijven.
We gaan vandaag een mooie rondrit maken, en komen al snel aan bij het 700 jaar oude Ebeltoft. Niet alleen is het vol met oude straatjes, maar heeft ook nog eens het kleinste raadhuis van Denemarken. Voordat we verder gaan, is er voldoende de tijd om rond te kijken. We rijden verder, en komen dan bij het volgende bijzonder plaatsje genaamd Jelling. Hier staat een mooi witgekalkt kerkje en is ook bekend van de grafheuvels. Na wat vrije tijd, rijden we weer een mooie route naar het hotel.
Wilt u vandaag een vrije dag, of gaat u mee naar het wereldberoemde Legoland. U zult er verbazingwekkend gedetailleerde miniatuurversies van steden en beroemde bezienswaardigheden zien, helemaal opgebouwd uit Legosteentje. De entree is excl.. U kunt natuurlijk ook naar Billund, want deze plaats is zeker ook de moeite waard om aan te doen..
Genieten van het mooie Denemarken, doen we nog 1 keer voor we aankomen bij ons overnachtinghotel in Duitsland
Deze ochtend hebben we een zeer vroeg vertrek, want de ferry ligt alweer op ons te wachten. Tijdens de overtocht nemen we afscheid van Denemarken. We vervolgen onze route weer over de Duitse snelwegen, naar ons wisselpunt. Waar het diner op ons staat te wachten.

Uw gekozen vakantie

LET OP! DEZE REIS RIJDEN WE DIRECT NAAR HET NOORDEN: DUS GEEN WISSELPUNT VAN TOEPASSING

Korting en gratis parkeren

Bijna elke vrijdag

Dit is een mooie stedentrip, en dat betekent dat we heel veel vertrekken. Voor de meeste vertrekdata kijkt u dan ook het best boven bij het reserveringsformulier. 

Ervaar verfijning van 4 sterren in de hoofdstad van Denemarken met de prachtig ontworpen accommodaties en luxe voorzieningen in AC Hotel Bella Sky Copenhagen. Met een locatie in de buurt van de luchthaven en het bruisende stadscentrum, ons hotel zorgt voor een gemakkelijke verkenning van lokale attracties, waaronder Tivoli Gardens en Amager Common. Pak uw koffers uit in moderne hotelkamers met kussens, ramen van vloer tot plafond en authentiek Deens design. Ontdek vervolgens de luxe voorzieningen van ons hotel, waaronder een 4-sterrenspa, een fitnesscentrum en heerlijke restaurants. Begin je dag met het warme ontbijtbuffet en geniet van lokaal geproduceerde gerechten voor lunch of diner. Als u Kopenhagen voor zaken bezoekt, plant u uw volgende succesvolle evenement in het aangrenzende Bella Center en u projecten aanpakken met het gratis Wi-Fi- en on-site business center van ons hotel. We zijn klaar om uw bezoek onvergetelijk te maken in AC Hotel Bella Sky Copenhagen.