Logo Pajos reizen groot nieuwe

Dag tot dag

Vandaag vertrekken wij vanuit uw opstapplaats naar ons nette overnachtingshotel in Zuid-Duitsland.
Eerst drinken we een lekker kopje koffie bij het hotel in Roermond, waar we ontspannen vandaan vertrekken. Onderweg maken doen we meer stopplaatsen aan, zodat we aan het einde van de middag al in ons hotel aankomen.
Vanmorgen vertrekken wij rond 7:45 uur, want we rijden richting het mooie Chiemsee. Hier gaan we varen met de boot naar het Herrenchiemsee. Het kleine Versailles, met prachtige fonteinen en kamers. Hier brengen wij een bezoek aan, want u reisleider is uw gids. Na de lunch, varen wij u weer terug. En rijden we via een prachtige route door naar ons Hotel in Karinthië. Hier krijgen we een welkomstdrankje in de lounge. Daarna checken wij in, en zullen we vanavond van het diner gaan genieten.
Vanmorgen rijden we langs de Grossglockner over de Felbertauern strasse, naar de mooie watervallen van Krimmler. Hier maakt u met de reisleiding een leuke wandeling, met een mooi restaurant als topper (excl.). Hierna wandelt u zelf weer terug naar de touringcar. Dan rijden we naar het Hohe Tauern museum. Waar u een rondleiding van uw reisleiding krijgt, en de ontwikkeling van de bergen zult zien. Een vlucht door de bergen zult maken, en zult zien wat er groeit en bloeit. Na dit bezoek, staat er een kopje thee klaar voor u (incl.) Voor we terugrijden naar ons mooie hotel via een fantastische route. Daar wij aan het diner zullen gaan.
Heerlijk wakker worden, daarna een mooi ontbijt. Wellicht een bezoek aan de sauna, zwembad of een kopje koffie in het dorp. Of gaat u met de reisleiding mee naar de kerk. De keuze is aan u tot 11:30 uur, want dan rijden we naar Slovenië. Hier bezoeken we de stallen van de Lipica en zijn paarden. En we zullen de show van 15 uur bijwonen. Na deze fantastische show, rijden we via een andere route terug naar ons hotel. Waar we de tijd hebben ons op te frissen en aan het diner te gaan.
Vanmorgen rijden wij rond 10 uur aan. Een ontspannen start van de dag dus, om dan naar Bled te rijden. Hier staat de lokale gids al op ons te wachten, om met ons de kleine bootjes te nemen naar het midden van het meer. Hier, bezoeken we het eiland, en horen we vele bijzondere zaken. Bij terugkomst aan de wal, heeft u de vrije tijd om de lunch te gebruiken(excl.) Tegen 14:30 vertrekken we weer naar het hotel. Bij terugkomst staat er een snack te wachten op ons, en heeft u lekker de tijd om te genieten van het hotel, dorp of terrasje. Want in de vroege avond gaan we weer dineren in het restaurant.
Vanmorgen lekker op uw gemakje ontbijten, met daarna nog wat uurtjes vrije tijd. Want we vertrekken pas om 11 uur. We gaan naar de Weissensee, hier kunt u de dorpjes bezoeken of een wandeling maken door de natuur en langs het meer. De afstand is maar 45 minuten, dus u heeft 3 uur de tijd voor deze mooie stop, bekend van de alternatieve Elfstedentocht. Bij terugkomst nog wat lekkers, het diner en een fijne vrije avond.
Vandaag hebben we een heerlijke dag vrij.
Omstreeks 9:00 vertrekken wij vandaag naar Klagenfurt. Hier maken wij een korte wandeling door het centrum, waarna u lekker de tijd heeft deze mooie oude stad te bezoeken. Tegen 13:30 vertrekken wij voor een korte rit, nu om aan te komen bij de boot. Met deze boot maken we een prachtige tour over dit meer. Na de rondvaart rijden we weer terug naar ons hotel. Waar we weer een fantastisch diner zullen hebben.
Omstreeks 8:00 uur, vertrekken wij naar St. Johann in Tirol. Waar we rond 11 uur aankomen. Dus ook de tijd heeft om rond te kijken en te lunchen (excl.) Tegen 13:15 rijden we door naar Kufstein. Waar u een wandeling langs de Vesting kunt maken, of neemt u de tijd voor een kopje koffie. We zijn rond 13:45 in Kufstein en vertrekken rond 15:15 vertrekken we weer. Dan is het nog ongeveer 2 uur rijden naar ons overnachtingshotel voor het diner.
Het vertrek is weer rond 7:30 uur, na het ontbijt. We rijden via de vele snelwegen weer naar uw opstappunten. Geen lange wisseltijden, of tijdschema’s. We gaan gelijk door. En zo bent u mooi op tijd terug, en kunnen we terugkijken op 10 mooie dagen in Oostenrijk, Duitsland, Slovenië en Italië.

Uw gekozen vakantie

Korting en gratis parkeren

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

alkensteiner Hotel & Spa Carinzia is centraal gelegen in Tröpolach, op een steenworp afstand van de Millennium Express kabelbaan. Het grote spa-centrum beschikt over een binnen- en buitenzwembad.

De spa-faciliteiten strekken zich uit over 2400 m² en beschikken onder andere over een hot tub, een sauna en een stoombad. Er worden massages en schoonheidsbehandelingen aangeboden. Gasten hebben toegang tot het zonnige terras van het spa-terrein.

Dit unieke designhotel heeft 4 sterren en biedt stijlvolle en moderne kamers met een balkon en een zithoek. De moderne badkamers beschikken over een haardroger, slippers en toiletartikelen.

Het restaurant van het Falkensteiner serveert zowel internationale gerechten als traditionele Oostenrijkse specialiteiten.