12-Daagse Loire kastelen

Dagen tot vertrek
Kampeerreizen zijn
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
4.7/5

Excursiereis

vanaf

899,-

Dag tot Dag & Kilometers

Vandaag verwelkomen wij u met een drankje op onze camping. Natuurlijk staat ons team voor u klaar met een hapje. 

Tijdens de vrije ochtend, leggen we alles uit over de camping, de reis en drinken we een drankje op een gezellige reis. Ook vertellen we iets over de omgeving. Verder is er lekker de tijd om te zwemmen of te ontspannen.

Vandaag gaan we met de bus naar Amboise, hier bezoeken we met een tablet in het Nederlands het kasteel. Bekend van Leonardo da Vinci. Na het bezoek kunt u genieten van het dorp en alle restaurantjes die het te bieden heeft.

We gaan vanmiddag naar de leuke stad Blois. Hier kunt u heerlijk wandelen langs de Loire, een drankje doen in de oude straatjes of zelf het kasteel bezoeken(excl.) 

We vertrekken op tijd vandaag, want we gaan naar het prachtige park van Chambord. Niet alleen is het park fenomenaal, maar ook het kasteel met 365 torentjes is heel bijzonder. Natuurlijk is de entree inclusief, en na het bezoek kunt u genieten van de tuin en de leuke winkeltjes of genieten van de lunch. In de middag rijden we weer terug naar de camping.

Vandaag genieten van een vrije dag, of gaat u naar de Lokale musea. Ons team heeft nog leuke tips voor u!

In de ochtend rijden we naar Chenonceaux, een kasteel die over het water is gebouwd. Ook zien we hier een prachtige tuin. De entree is inclusief. 

De fantastische stad Tours blijft ons verwonderen. Zoals het oude station, de mooie winkelstraten en musea. Met onze stadsplattegrond vindt u eenvoudig de weg.

Nog even ontspannen in het zwembad, een wandeling door de wijngaarden of een goed boek. Het kan allemaal vandaag.

Onze laatste excursiedag is een feit, we gaan naar Orleans. Maar niet zomaar, we rijden langs onder andere Beaugancy en vele andere kastelen. Een prachtige stad en een prachtige route in 1 dag. 

Vanmorgen lekker vrij, en in de middag een borrel met een afscheidsdiner. Lekker napraten met elkaar van al het moois, voor we morgen weer apart weg zullen rijden. 

We verlaten na een leuke tijd de camping. Een reis die we nog lang zullen herinneren. Fijne thuisreis!

Reserveer nu & betaal later

Ook handig om te weten voor uw vakantie

Vertrekdata van uw kampeervakantie

Met ervaren reisleiding

Ons team heeft ervaring in 52 landen

Meer informatie die wij graag delen