Logo Pajos reizen groot nieuwe

Busreizen om van te genieten

Dag tot dag

Via onze servicelijn, rijden we naar ons wisselpunt. Hiervandaan, rijden we door België naar Frankrijk. Hier komen we in de loop van de vroege avond aan. En zal het diner klaarstaan voor ons.
Op weg vandaag voor een mooie route langs de Loire richting Amboise. Hier parkeren we aan het water, en geven u de tijd om rustig een kopje koffie te drinken (excl.). U kunt kiezen voor wat vrije tijd, of om een bezoek te brengen aan het fantastische kasteel, bekend van het graf van Leonardo da Vinci. Dit kasteel is compleet ingericht, en door middel van een Nederlandse uitleg via een tablet, verneemt u via een mooie route alles over het kasteel. (Entree excl.). Na de lunch, die u zelf kunt doen, rijden we weer terug naar het hotel.
Vanmorgen vertrekken weer wat later, want we gaan naar Blois. Deze mooie plaats biedt ons de mogelijkheid om eens de oude stad te bezoeken. Ook kunt u heerlijk wandelen langs de Loire. Lekker relaxt vandaag, want de tijd is aan u. U kunt ook het kasteel van Blois bezoeken(excl.).
Allereerst gaan we weer goed ontbijten, en dan stappen we in de bus naar Chambord. De afstand is minder groot, maar de natuur is fantastisch. Zo rijden we kilometerslang door het Domain Chambord, het Nationale Park van het kasteel. Wellicht zien we nog wilde zwijnen vandaag. We parkeren de bus, en zien het kasteel opdoemen. U kunt heerlijk rondwandelen, een bootje huren (excl.), een fiets huren(excl.) of het kasteel gaan bezoeken. (Excl.). Al is het kasteel eromheen al een belevenis. U krijgt alle tijd vandaag, want ook al zou u gaan fietsen een uur, een uur varen, het kasteel bezoeken en heerlijk gaan lunchen. Dan is dit geen probleem. We vertrekken pas weer in de loop van de middag. Terug naar het hotel.
Deze mooie stad, biedt u alle mogelijkheden om heerlijk te winkelen. De oude kerk, stadspoorten en de smalle straatjes te bezoeken. Omdat we hier overnachten, heeft u de hele dag de tijd. Heeft u de winkelstraten al gezien en het oude station. Tours is een fantastische stad, en u zult u zeker vermaken.
Een van de meest bijzondere kastelen is het kasteel van Chenonceaux. Dit kasteel is over het water gebouwd, en daardoor een hele bijzondere indeling. U kunt de tuinen en het kasteel op uw gemak bezoeken (excl. entree). Ook het dorpje is de moeite waarden, net als de natuur die eromheen is gelegen. Onze chauffeur heeft ook vandaag weer een mooie route uitgezet.
De stad zelf is schitterend aan de Loire gelegen. Waardoor u al snel de handelspositie in de gebouwen terug zal zien. Net als de prachtige kerk en de vele winkels voor de laatste inkopen. We hebben de hele ochtend, en het begin van de middag om rond te kijken. We zijn vandaag op tijd terug, zodat u op uw gemak uw koffer kunt inpakken.
En zo checken we uit, voordat we weer naar het mooie Nederland zullen rijden. Via diverse pauzes komen we aan op het wisselpunt. Na een mooie reis.

Uw gekozen vakantie

Korting en gratis parkeren

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Gelegen op 200 m van het treinstation, nodigt Novotel Tours Centre Gare u uit voor een comfortabel zaken- of vakantieverblijf in een volledig gerenoveerde locatie met moderne architectuur. Ons hotel in Tours heeft vier vergaderzalen en een fitnessruimte. We beloven speciale gastronomische momenten in ons restaurant, dat traditionele Franse gerechten op locatie aanbiedt, evenals in de bar, waar u kunt genieten van heerlijke cocktails. Ons hotel in Tours, gelegen in het centrum van de stad, maakt het gemakkelijk om u te verplaatsen. In de buurt van winkels en het Palais des Congrès is het de perfecte uitvalsbasis om Vieux Tours en de charmante vakwerkhuizen van Place Plumereau te bezoeken. Een verblijf in het hart van Tours is ook een geweldige kans om langs de oevers van de Loire te gaan met de bus en de spectaculaire kastelen en prestigieuze wijngaarden van het gebied te bewonderen.