Logo Pajos reizen groot nieuwe

Dag tot dag

We rijden via een mooie servicelijn naar ons wisselpunt. Hier staat voor u een kopje koffie met wat lekkers klaar. Hierna, rijden we via diverse stopplaatsen naar uw hotel voor de overnachting. Hier ontvangt u natuurlijk het diner.
We rijden via de bergen door naar ons hotel in Porec. Hier komen we in de loop van de middag aan, zodat u op uw gemak uw koffer kunt uitpakken voor we aan het diner gaan.
We beginnen met een tocht naar Rovinj, een schilderachtig eiland gelegen vast aan de kust van Istrië. Hier heeft u de tijd om rond te kijken, voordat we doorrijden naar Pula. In Pula bezoeken we de oude Romeinse binnenstad, en kunt u de oude arena bekijken (excl. entree). Na een mooie stop, vertrekken we vanaf de haven naar Porec. Deze plaats heeft niet alleen een oude basiliek, maar ook vele leuke winkeltjes. We vertrekken hierna, weer terug naar ons hotel.
We gaan al zeer vroeg op pad, want gaan de plitvice meren bezoeken. (Entree excl.) Voordat we beginnen, heeft u de tijd om wat te gebruiken. We wandelen langs de waterwallen en mooie meren. Aan het einde van de middag brengt uw chauffeur u weer via een mooie route terug naar het hotel.
Vandaag heerlijk ontspannen, want u bent een dag vrij. Gaat u genieten van de omgeving, een boek lezen of wellicht even uitslapen. Het kan allemaal vandaag.
We gaan dwars door Istrië naar de Kvarner. Wilt u nog inkopen doen, dan is Rijeka de stad voor u. Want niet alleen heeft het een mooie oude kerk, maar zeker ook vele leuke winkeltjes. Tegen de lunch, rijden we naar Opatija. Hier kunt u heerlijk wat gebruiken, wandelen langs de boulevard of genieten van de laatste winkeltjes. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar het hotel.
En zo zit de reis in Kroatië er alweer op. Dus we gaan naar de bergen. Voor we weer in Duitsland bij het hotel aankomen, hebben we weer meerdere stops gemaakt.
Vanmorgen rijden we weer vroeg aan naar Nederland. Want via diverse stopplaatsen rijden we naar ons wisselpunt voor ons Diner. Na het diner, rijden we weer naar uw uitstapplaats. Met een mooi gevoel van Istrië…

Uw gekozen vakantie

Korting en gratis parkeren

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Het Park Plaza Histria Pula ligt op slechts een steenworp afstand van het strand, en op 4 kilometer van het centrum van Pula. Het beschikt over 3 restaurants, tennis- en squashbanen, een buitenzwembad, biljartfaciliteiten, minigolf, en ligstoelen.

De modern ingerichte accommodatie heeft een lcd-tv met satellietzenders, een balkon, en een panoramisch uitzicht. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning en een eigen badkamer met een bad of een douche.

Het wellness- en spacentrum beslaat 550 m², en beschikt over een binnenzwembad met zeewater, een Turks bad, een Finse sauna, een ijsbad en een ontspanningsruimte met verwarmde ligstoelen. Het hotel heeft ook een volledig uitgeruste fitnessruimte en een haar- en schoonheidssalon met 4 behandelruimtes.

Het Park Plaza Histria heeft diverse restaurants waar u terecht kunt voor traditioneel Istrische gerechten en internationale maaltijden. De terrassen en cafés van het hotel bieden een prachtig uitzicht over de Adriatische Zee.

Pula staat bekend om zijn amfitheater, dat tot de 6 grootste, Romeinse arena’s behoort die vandaag de dag nog te vinden zijn.