Logo Pajos reizen groot nieuwe

Busreizen om van te genieten

Dag tot dag

We beginnen met een servicelijn door Nederland. Waarna we vanuit Breda zullen samenkomen, en onze weg zullen vervolgen naar Antwerpen, bekend van de legende:
Volgens de legende werd Antwerpen in vroeger eeuwen geterroriseerd door een reus, Druon Antigoon, die alle scheepvaarders dwong om tol te betalen alvorens ze de Schelde mochten overvaren. Als men weigerde hakte Antigoon hun hand af en wierp ze in de rivier. De Romeinse legionair Silvius Brabo kwam hier op een dag tegen in opstand. Hij vocht met Antigoon, doodde hem, hakte vervolgens diens hand af en smeet het lichaamsdeel in de rivier. Door Antigoons “hand te werpen” zou Antwerpen aan haar naam zijn gekomen. Een 15e-eeuwse kroniek beweerde verder ook dat Brabant ook haar naam aan Brabo te danken zou hebben. Het verhaal vertelt ook dat de held een arend schoot (Aarschot) die in het arendsheem (Arnhem) zijn nest had.
We parkeren vlak bij dit beeld, die zich dan weer bij de vele leuke winkels en restaurants bevindt. Na de vrije tijd rijden we weer verder naar Gent. Hier zullen we een drankje nuttigen, terwijl de koffers worden rondgebracht. Even genieten, en dan aan een 3 gangen diner. Gaat u vanavond nog rondkijken in de stad, of neemt u een drankje in de gezellige bar.
Het uitgebreide ontbijtbuffet staat al klaar voor u, waar u natuurlijk lekker op uw gemak van gaat genieten.
De gids staat al klaar voor u bij de entree, en deze zal tijdens een gezellige wandeling u meenemen. We door de historische binnenstad met zijn vakwerkhuizen en oude straatjes. We zien de Sint-Niklaaskerk, het belfort en de Sint-Baafskathedraal, maar niet alleen deze torens. Natuurlijk ook De Vrijdagmarkt met een standbeeld van Jacob van Artevelde.
Na de wandeling zal de stadsgids ons verlaten, en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Tegen 19 uur, zorgen wij weer voor een lekker 3 gangen diner in ons restaurant. En wellicht wandelt u nog eens naar de verlichte binnenstad, voor u uw kamer opzoekt.
Vanmorgen zetten we de koffers weer klaar, zodat de kofferservice de koffers weer naar de touringcar kunnen brengen. Ondertussen geniet u van een heerlijk ontbijt, waar we dan ook de tijd voor nemen. We stappen in de touringcar, en dat betekent een mooie rit. We gaan naar Brugge, waar we parkeren nabij het centrum. U krijgt van onze reisleiding een stadsplattegrond. Natuurlijk loopt de reisleiding met u mee naar het centrum, en wijst u de leukste plaatsjes aan.
Gaat u een boottocht maken door de oude grachtjes, een heerlijke chocolade proeven of een echte Brugse Zot drinken. Het kan allemaal in Brugge. In de loop van de middag rijden we weer terug naar Breda, waarvandaan we weer naar de uitstappunten rijden.
Na een busreis die ons langs Antwerpen, Gent en Brugge heeft gebracht. Een reis vol luxe, comfort en gastvrijheid van Pajos reizen.

Uw gekozen vakantie

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Korting en gratis parkeren

Bijna elke vrijdag

Dit is een mooie stedentrip, en dat betekent dat we heel veel vertrekken. Voor de meeste vertrekdata kijkt u dan ook het best boven bij het reserveringsformulier. 

Het Novotel biedt moderne kamers met airconditioning en een flatscreentelevisie in het centrum van Gent, op slechts 350 meter van de Sint-Baafskathedraal. Dit hotel beschikt over een gezellige bar met een terras, een buitenzwembad, een sauna en een fitnessruimte. U kunt in het hele hotel gratis gebruikmaken van Wifi.

Elke kamer in het Novotel Gent Centrum is voorzien van een licht interieur met fleurige accenten, een zithoek en een minibar. De kamers hebben ook een badkamer met een bad of een douche.

Het Huis van Alijn ligt op 600 meter afstand.

Internationale gerechten en lichte maaltijden worden geserveerd in de Foodsquare Bar-Brasserie. De bar heeft ook een lichte serre, waar u kunt genieten van een drankje en uitzicht op de tuin.