Ontspannen genieten

Dierentuinen Frankrijk

8 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 899,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar:

* Jardin des Plantes

* Aquarium de Paris

* Parc Zoologigue en Reims

* La Fleche en Bouillon

Ook hebben we een leuke wijnproeverij en natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar. 

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

Via de servicelijn rijden we naar ons mooie wisselpunt. Hier kunt u ook natuurlijk zelf al een dag eerder naar toe komen, en overnachten. We rijden vandaag via diverse pauzes naar de stad Parijs. Hier overnachten we in het B&B hotel aan de rand. Onze chauffeur zit vandaag aan zijn tijd, maar legt u graag uit hoe u eenvoudig ergens wat kunt gaan eten of de stad in kunt. De metro is dichtbij, en voor weinig geld heeft u een kaartje. 
Vanmorgen rijden we naar het centrum, waar u een rondrit met onze lokale stadsgids zult gaan krijgen (incl.). Na de rondrit, rijden we naar het bekende Jardin des Plantes. Waar u de tuinen en omgeving kunt bekijken. Het is een mooie plantentuin met een zoo tegen betaling. Het natuurhistorisch museum ligt er tegenaan. Mooie, grote serres tegen kleine betaling. Leuke wandelpaadjes. Na een paar uur de tijd, rijden we naar de Seine. Hier maken we een rondvaart, waarbij u alle mooie gebouwen vanaf het water kunt bekijken. (Incl.). Uw chauffeur weet de plekjes met de leukste restaurantjes, waar u gebruik van kunt maken. In de loop van de avond, brengt uw chauffeur u terug naar uw hotel. Of komt u zelf terug, wat natuurlijk ook kan. 
Na het ontbijt rijden we naar het Aquarium de Paris, hier gaan we heen om de magie van de onderwaterwereld te ontdekken. Het is bijzonder en vooral om eens te zien. Vooral de kwallen afdeling is heel bijzonder. Entree is inclusief van het Aquarium. Na de lunch rijden we verder, en gaan we naar het Louvre. Hier kunnen we de touringcar parkeren, en loopt u zo het stadscentrum in. Heerlijk het museum bekijken of gaan winkelen. Het kan allemaal vandaag verder. Tegen 20 uur rijden we terug naar het hotel. 
De laatste dag in Parijs alweer, we gaan naar het parc zoologique de Paris. Deze mooie, nog niet zolang geleden gerenoveerde park is een belevenis die u niet snel zult vergeten. We lopen door de prachtige gebieden, zien vele diersoorten en kijken naar mooie uitzichten. We zijn er tegen 10.30 uur en vertrekken weer tegen 17.30 uur. Nu gaan we naar het hotel, waar u in de omgeving de tijd zelf verder kunt doorbrengen. 
We gaan Parijs verlaten, want we rijden naar het zuiden. Richting het plaatsje la Flèche. Natuurlijk stoppen we onderweg weer regelmatig. Allereerst rijden we naar het hotel om in te checken. Want u kunt zelf dineren in het hotel, of natuurlijk ergens anders. Het hotel is het Campanile. We blijven 2 nachten.
Na een goed ontbijt, rijden we naar het Zoo de La Flèche, Frankrijk. De laatste in de top vijf van mooiste dierentuinen van Europa is de Franse Zoo de La Flèche. In deze bijzondere dierentuin streven ze ernaar om de dieren in een zo natuurlijk mogelijke omgeving te laten leven. De ruim 1200 dieren die Zoo de la Flèche huisvest hebben allemaal genoeg ruimte en allerlei speelgoed en afleiding. Zo hebben de olifanten een eigen zandvlakte ter grootte van twee voetbalvelden en kunnen de grizzly beren zich lekker verstoppen in de struiken, net als in de natuur. Een ander element dat de Zoo de la Flèche zo bijzonder maakt zijn de grotten. Hier wonen ook weer allerlei dieren die in het wild ook in grotten voorkomen. De dierentuin is mooi groen en wordt goed onderhouden. Tegen 18 uur, rijden we weer terug naar het hotel. Natuurlijk was de entree inclusief vandaag van de dierentuin. 
Vandaag rijden we alweer weg vanuit ons hotel. Nu gaan we naar de oude stad Reims. Reims is een zeer oude stad waarvan de geschiedenis teruggaat tot voor onze jaartelling. Er zijn dan ook nog Romeinse overblijfselen te zien. Het was ook een rijke stad waarvan de machtige kathedraal nog steeds een stille getuige is.
Het huidige Reims heeft wel de structuur zoals het was in de 17de-18de eeuw. Colbert heeft er dan voor gezorgd dat de stad rechtlijnige straten kreeg met parken in het stadscentrum. Op de groene boulevard staat zijn standbeeld centraal geplaatst. Hier heeft u de middag om de stad te gaan bezoeken. Aan het einde van de middag treffen we elkaar, en gaan we naar Moet et Chandon. We gaan de wijnkelder bezoeken met een proeverij van de laatste ontwikkelde champagnes. Dit is de Grand Vintage tour(incl.). Hierna, rijden we naar ons hotel voor de overnachting. 
Om 8 uur vertrekken we weer met de touringcar, want we gaan naar Bouillon. In dit oude plaatsje bezoeken we het museum van Godfried van Bouillon(incl.). Hier zien we de route van de kruisvaarders uitgelicht. Natuurlijk is er nog even de tijd om zelf rond te kijken. Tegen 14 uur, rijden we weer verder naar ons wisselpunt voor het afscheidsdiner. Voor we weer terugrijden naar uw opstappunt. 

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw overnachtingen

Campanile Reims Centre – Cathedrale ligt in het centrum van Reims, op 10 minuten wandelen van het expositiegebouw Reims Champagne. Deze accommodatie beschikt over kamers met een eigen badkamer en gratis WiFi.

De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met satelliet- en internationale zenders. Elke kamer heeft een waterkoker en een eigen badkamer met een douche.

Het hotel biedt dagelijks een ontbijtbuffet in de eetzaal met airconditioning. In het restaurant, met een bar en een buitenterras, kunt u de hele dag door terecht voor een maaltijd.

B&B Parijs, Onze kamers met airconditioning zullen u bevallen in hotel Paris Saint-Denis Pleyel. Als een gezin van vier, als een paar, profiteren van uw privé-badkamer en flat screen om te ontspannen (een gevarieerd tv-pakket met meerdere sportkanalen en internationaal nieuws). En, voor maximaal comfort, zijn al onze kamers uitgerust met kwaliteit beddengoed en kussens ontworpen door een specialist, regelmatig vernieuwd. Nog een voordeel? In ons hotel met snelle wifi is internet gratis en onbeperkt! Ons hele hotel is rookvrij. We hebben ook kamers voor mensen met beperkte mobiliteit. Laat het ons weten wanneer u boekt, zodat wij u de beste kamer kunnen bieden! Een magnetron is beschikbaar om uw gerechten op te warmen, als u ’s avonds laat niet naar een restaurant wilt gaan, of als u de fles van uw baby moet opwarmen.

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: