Ontspannen genieten

Cotswolds

8 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 799,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar de meest mooie tuinen en steden. Kijkt u in het programma voor meer informatie. 

Natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar. 

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

U reist met onze touringcar naar ons koffie adres. Voordat we ons inchecken, kunnen we dan nog even ontspannen. Hierna, rijden we door naar de haven. Waar de luxe ferry al klaarligt. U ontvangt per persoon een voucher, met cabinetoegangscode. Ook, ontvangt u van ons een plattegrond, een diner voucher voor een 3 gangen diner, met een drankje inclusief. Ook een voucher voor het ontbijt. Deze gelden voor de heen en terugreis. U gaat via de loopbrug aan boord, en uw reisleiding legt u hier natuurlijk meer over uit. Ook tijdens de overtocht, kunt u altijd bij onze reisleiding terecht voor vragen! Rond 20.30 varen we uit, kunt u dineren. Dansen bij de bar, een filmpje pakken of gaan winkelen. De skylounge is gezellig als afsluiting. Want de ochtend is alweer snel daar!
Het Engelse ontbijt met bacon, worst, ei, champignons gebakken, gebakken aardappels, tomaten en gebakken bonen met brood en een warm drankje staat klaar, dus vroeg opstaan vandaag! Na het heerlijke Engelse ontbijt, lopen we van boord met onze reisleiding naar de touringcar. Onze Nederlandse touringcar brengt u naar Stratford upon Avon. Dit is een mooie oude stad met veel geschiedenis. We wandelen fijn hier wat rond, en bezoeken dan ook het geboortehuis van Shakespeare (inclusief). Na deze mooie excursie is het alweer tegen 15 uur. Maar we gaan nog een dorpje verder. Naar Broadway, die mooie pareltje van de Cotswolds is echt de moeite waard. Het dorpje was een inspiratie voor vele kunstenaars en schrijvers. Hierna rijden we door naar ons hotel, deze is in het centrum van Gloucester. Waar we ook het diner zullen gebruiken. In de avond een wandeling naar het centrum, is vanaf hier geen probleem. 
Vandaag gaan we een dag op pad naar het binnenland. De keuze is gevallen op Bath. Bekend wellicht weet u het van Jane Austin. Deze mooie plaats is vooral bekend van zijn Romeinse Badhuizen. Wat ook op zal vallen, is de Georgische Architectuur. Want deze architectuur vierde hier indertijd hoogtij. Natuurlijk kan een wandeling naar en door de Royal Crescent niet ontbreken. Deze kun je een van de meest aantrekkelijke straten van Engeland noemen. In de loop van de middag rijden we weer ons hotel. 
Een ander hoogtepuntje van deze reis is zeker het Windsor Castle. Dit is het oudste en nog bewoonde kasteel van de wereld. Natuurlijk is het entree bij ons inbegrepen. We zullen veel bekijken, want ook het landschap is zeer bijzonder. Na het bezoek rijden we weer terug naar ons hotel.
We beginnen de dag in Bourton. Een plaats die zo fijn is om te bezoeken, en dat komt vooral door zijn leuke bruggetjes en steegjes. Na het bezoek rijden we door naar Stow on the Wold, die weer meer bekend is van de leuke antiekwinkeltjes. De stop is alweer snel voorbij, voordat we aankomen bij Bibury. Hier gaan we terug naar de tijd van Shakespeare. Na deze mooie dag rijden we terug naar het hotel. 
Vandaag een heerlijke vrije dag. En dat betekent dat u de mooie stad Gloucester kunt gaan bezoeken waar we overnachten. Zo is de Kathedraal meer dan de moeite waard. Ook bekend van de films van Harry Potter! Of gaat u heerlijk winkelen, een museum bezoeken of gewoon in de lounge een boek lezen! Het kan allemaal, voordat we weer gaan lunchen. 
Na het goede ontbijt, rijden we weer weg bij het hotel. En dat betekent een rit naar het noorden. Vanmorgen rijden we naar York. Een plaats waar u zeker 1 keer in uw leven geweest moet zijn. Het is genieten van de oude gebouwen en parken. U heeft hier lekker de middag de tijd, voordat we het laatste stukje naar onze ferry afleggen. In de avond schepen we weer in, krijgt u uw cabine en gaan we dineren. In de avond nog een dansje, drankje of theatershow bekijken! Voor we weer naar bed gaan!
En zo checken we uit, voordat we weer naar het mooie Nederland zullen rijden. Via diverse pauzes komen we aan op het wisselpunt. Na een mooie reis.

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw hotel New County

Het New County Hotel biedt gratis Wifi en ligt in het centrum van Gloucester, op 5 minuten lopen van de kades van Gloucester, het City Museum & Art Gallery en de kathedraal van Gloucester.

De kamers zijn elk voorzien van een flatscreen-tv, thee- en koffiefaciliteiten en een haardroger. Ze zijn eenvoudig ingericht met houten meubilair.

Het New County Hotel ligt op nog geen 10 minuten lopen van de oever van de rivier de Severn en het National Waterways Museum. U kunt ook in 10 minuten naar het treinstation van Gloucester wandelen, en het Gloucester Folk Museum ligt op 5 minuten lopen van het hotel.

Cruise

Standaardhutten met 2 of 4 stapelbedden, waarvan de bovenste stapelbedden toegankelijk zijn via een ladder, hebben een eigen badkamer met een douche en gratis toiletartikelen, plus beddengoed en handdoeken die u kunt gebruiken.

Ook inbegrepen in deze hutten met airconditioning zijn continentale stopcontacten, kledinghaken en hangers en leeslampjes waarvan we hopen dat ze u zullen helpen om een plezierige reis te hebben.

 

Voor slechts € 50,- boekt u een luxe upgrade naar een tweepersoonshut

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: