Ontspannen genieten

COCHEM

5 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 399,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar:

* Konigswinter

* Boottocht over de Moezel

* Cochem

* Koblenz

Ook hebben we een leuke wijnproeverij en natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar. 

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

We gaan via ons wisselpunt, na een kopje koffie met wat lekkers naar Duitsland. We gaan eerst naar Konigswinter, waar u de lunchstop zult hebben. Hier kunt u zelf heerlijk rondkijken, voordat we doorrijden naar ons hotel nabij Cochem. Hier hebben we het diner.
Ja we gaan vandaag naar de kade van Cochem, na het ontbijt. Want hier ligt de rondvaartboot al op ons te wachten. Deze gaat met ons een mooie tocht maken over de Moezel. Onze touringcar brengt ons na de mooie tocht weer terug naar ons hotel, voor het diner.
Vandaag gaan we iets eerder op weg, nu via een mooie route naar Trier. We bezoeken hier onder andere de oude binnenstad, maar vooral de oude stadspoort (Porta Nigra). U heeft de vrije tijd aan uzelf, voor we terugrijden naar ons hotel. Maar niet, voordat we een stop hebben gemaakt in Bernkastel. Dit oude stadjes, is meer dan de moeite waard. Dus u kunt op uw gemakje rondkijken, voor het diner in ons hotel op ons wacht.
We rijden naar het centrum van Cochem, hier kunt u met een treintje rondrijden (excl.). Maar ook met ons mee naar een oude mosterdmolen. U heeft ook hier in Cochem heerlijk de tijd. Aan het einde van de middag, dan hebben we een wijnproeverij(incl.). Om de dag daarna in het hotel met een diner af te sluiten.
De koffers gaan weer in de bus, het ontbijt en op weg naar Koblenz. Hier parkeren we de touringcar, en gaan met u mee over de samenkomst van de rivieren met een kabelbaan. (Incl.) Hierna, bij terugkomst en het fantastische uitzicht. Heeft u de tijd om wat rond te kijken in Koblenz, voor we weer de touringcar in zullen stappen richting ons wisselpunt. Hier heeft u nog het afscheidsdiner, voor we u weer naar het uitstappunt brengen.

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw hotel Brixade en Triton

it hotel ligt direct aan de Moezel, op 5 minuten te voet van het centrum van Cochem. Het hotel biedt een panoramisch uitzicht op het kasteel van Reichsburg en het oude centrum van Cochem, Het hotel biedt spafaciliteiten en een restaurant met een wijn-/biertuin.

Het 4-sterrenhotel Moselstern Brixiade & Triton beschikt over ruime en elegante kamers met satelliet-tv, een minibar, gratis WiFi en een kluisje. Sommige kamers hebben een balkon met een mooi uitzicht op de rivier, het kasteel en het stadscentrum. De kamers liggen in de wijken Brixiade en Triton van het hotel, die zich op ongeveer 50 meter van elkaar bevinden.

In de spa van het Moselstern vindt u een stoomruimte en een solarium. U kunt ook gratis gebruikmaken van het zwembad en de sauna.

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: