Logo Pajos reizen groot nieuwe

Dag tot dag

We gaan via ons wisselpunt, na een kopje koffie met wat lekkers naar Duitsland. We gaan eerst naar Konigswinter, waar u de lunchstop zult hebben. Hier kunt u zelf heerlijk rondkijken, voordat we doorrijden naar ons hotel nabij Cochem. Hier hebben we het diner.
Ja we gaan vandaag naar de kade van Cochem, na het ontbijt. Want hier ligt de rondvaartboot al op ons te wachten. Deze gaat met ons een mooie tocht maken over de Moezel. Onze touringcar brengt ons na de mooie tocht weer terug naar ons hotel, voor het diner.
Vandaag gaan we iets eerder op weg, nu via een mooie route naar Trier. We bezoeken hier onder andere de oude binnenstad, maar vooral de oude stadspoort (Porta Nigra). U heeft de vrije tijd aan uzelf, voor we terugrijden naar ons hotel. Maar niet, voordat we een stop hebben gemaakt in Bernkastel. Dit oude stadjes, is meer dan de moeite waard. Dus u kunt op uw gemakje rondkijken, voor het diner in ons hotel op ons wacht.
We rijden naar het centrum van Cochem, hier kunt u met een treintje rondrijden (excl.). Maar ook met ons mee naar een oude mosterdmolen. U heeft ook hier in Cochem heerlijk de tijd. Aan het einde van de middag, dan hebben we een wijnproeverij(incl.). Om de dag daarna in het hotel met een diner af te sluiten.
De koffers gaan weer in de bus, het ontbijt en op weg naar Koblenz. Hier parkeren we de touringcar, en gaan met u mee over de samenkomst van de rivieren met een kabelbaan. (Incl.) Hierna, bij terugkomst en het fantastische uitzicht. Heeft u de tijd om wat rond te kijken in Koblenz, voor we weer de touringcar in zullen stappen richting ons wisselpunt. Hier heeft u nog het afscheidsdiner, voor we u weer naar het uitstappunt brengen.

Uw gekozen vakantie

Korting en gratis parkeren

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Gelegen op 200 m van het treinstation, nodigt Novotel Tours Centre Gare u uit voor een comfortabel zaken- of vakantieverblijf in een volledig gerenoveerde locatie met moderne architectuur. Ons hotel in Tours heeft vier vergaderzalen en een fitnessruimte. We beloven speciale gastronomische momenten in ons restaurant, dat traditionele Franse gerechten op locatie aanbiedt, evenals in de bar, waar u kunt genieten van heerlijke cocktails. Ons hotel in Tours, gelegen in het centrum van de stad, maakt het gemakkelijk om u te verplaatsen. In de buurt van winkels en het Palais des Congrès is het de perfecte uitvalsbasis om Vieux Tours en de charmante vakwerkhuizen van Place Plumereau te bezoeken. Een verblijf in het hart van Tours is ook een geweldige kans om langs de oevers van de Loire te gaan met de bus en de spectaculaire kastelen en prestigieuze wijngaarden van het gebied te bewonderen.