Logo Pajos reizen groot nieuwe

Busreizen om van te genieten

Dag tot dag

U reist met onze touringcar naar ons koffie adres. Voordat we ons inchecken, kunnen we dan nog even ontspannen. Hierna, rijden we door naar de haven. Waar de luxe ferry al klaarligt. U ontvangt per persoon een voucher, met cabinetoegangscode. Ook ontvangt u van ons een plattegrond, een diner voucher voor een 3 gangen diner, met een drankje inclusief. Ook een voucher voor het ontbijt. Deze gelden voor de heen en terugreis. U gaat via de loopbrug aan boord, en uw reisleiding legt u hier natuurlijk meer over uit. Ook tijdens de overtocht, kunt u altijd bij onze reisleiding terecht voor vragen! Rond 20.30 varen we uit, kunt u dineren. Dansen bij de bar, een filmpje pakken of gaan winkelen. De skylounge is gezellig als afsluiting. Want de ochtend is alweer snel daar!
Vanmorgen gaan we eerst heerlijk ontbijten, als u beneden aankomt, staat de touringcar alweer klaar voor u. Na het weer instappen, rijden we naar de mooie plaats Cambridge. Hier kunt u de oude stad bezoeken, de prachtige parken en ook staan we dicht bij het beroemde college. Na een mooie stop, rijden we nog even kort door naar ons hotel in Brighton, aan de prachtige haven. Hier checken we in, kunnen ons opfrissen en dan heerlijk dineren. 
Nadat we heerlijk ontbeten hebben, gaan we met onze touringcar naar de tuinen van Sheffield. Entree is natuurlijk inclusief, waar we de tuinen van Sheffield bezoeken. Deze prachtige tuinen nemen ons mee naar de echte Engelse tuinkunsten. Ook het aanliggende park is een bezoek meer dan waard. Na een bezoek aan de tuinen, rijden we door naar het oude gedeelte van Brighton. Hiervandaan kunt u heerlijk langs de kust wandelen en het oude centrum bezoeken. U kunt hier uitstappen en de rest van de middag flaneren op de boulevard. Het is 35 min lopen terug naar het hotel. Mocht u gelijk mee naar het hotel gaan, dan is dit natuurlijk ook gewoon mogelijk. Vanavond weer een heerlijk diner, en wellicht nog even naar de zee, voor dat we gaan slapen. 
Nog even ontbijten, en dan gaan we weer een mooie route binnendoor rijden. We gaan vandaag naar het plaatsje Bexhill, maar niet voordat we de Manor Gardens bezocht hebben. Deze prachtige tuinen laten ons niet alleen verwonderen, maar laten ons dingen zien die we nooit verwacht hadden. (Entree incl.) Het is een tuin, die geenszins te vergelijken is met de andere tuinen. Na het bezoek, bezoeken we het oude plaatsje Bexhill nog even. Wellicht nog een consumptie voor we weer naar ons hotel in Brighton rijden.
Vandaag verlaten we Brighton weer voor een prachtige excursie. Het plaatsje Burton trekt ons de aandacht, en we gaan dan ook genieten van het oude plaatsje. Nu is er in het plaatsje een prachtige tuin, die gratis is te bezoeken. We noemen deze St. Leonards, die met zijn bloemen een bezoek meer dan waard is. Lekker genieten, en na een leuk bezoek rijden we weer binnendoor naar Brighton. We zijn op tijd terug, zodat u nog even heerlijk kunt ontspannen voor we aan het diner zullen gaan. 
We blijven in Brighton, althans in de buurt vandaag. We gaan naar de Paradise Gardens. Deze tuinen zijn zeer bijzonder, en is voor alle tuinen zeker een goede afsluiting. Nog even winkelen na de tuin in Brighton, want u kunt weer in het centrum uitstappen. Of lekker in het hotel uw spullen voor vertrek klaarmaken kan ook natuurlijk. Als u naar de stad gaat, gaat u zelfstandig terug. 
Zo gaan we na het ontbijt het hotel alweer verlaten, en dat betekent de koffers in de touringcar. We gaan op weg naar het noorden, onderweg maken we nog een stop voor we in York aankomen. Het betekent een vroeg vertrek vandaag, want om 8 uur starten we de touringcar al. Tegen 14 uur komen we aan in York, waar we in het centrum parkeren. Deze stad met zijn kleine straatjes, zijn kanalen en parken is een prachtige afsluiting van de reis in Engeland. Aan het einde van de middag rijden we door naar de Cruiseferry van P&O, waar we gaan inchecken. Als u uw cabine heeft ingedeeld, u heeft opgefrist, kunt u aan het diner. Nog een muziekje meepakken, een borrel op het panorama terras met bar of gewoon een dansje. We kunnen een mooie afsluiting ervan maken. 
En zo staat het ontbijt alweer klaar, staan de touringcars weer klaar van Pajos. En brengen wij u weer naar uw uitstapplaats. Een relaxte terugreis, waarbij u van elk moment heeft kunnen genieten. 

Uw gekozen vakantie

Malmaison Brighton kijkt uit over de jachthaven van Brighton en de zee. De accommodatie biedt een bar, een restaurant, moderne kamers met regendouches en terrassen met uitzicht op het water.

Malmaison Brighton ligt aan het water en op 3,2 km afstand van de winkels, bars en restaurants in het centrum van Brighton.

De kamers zijn licht en stijlvol ingericht met moderne meubels, kunstwerken en een eigen badkamer. De kamer is voorzien van luxe bedden en een bureau. In sommige kamers kan een extra bed worden geplaatst.

Het restaurant heeft een buitenterras, grote ramen en een serre. De heerlijke gerechten uit de moderne Britse keuken worden bereid met verse ingrediënten uit de regio.

De bar is groot en licht en biedt uitzicht over de jachthaven.

Standaardhutten met 2 of 4 stapelbedden, waarvan de bovenste stapelbedden toegankelijk zijn via een ladder, hebben een eigen badkamer met een douche en gratis toiletartikelen, plus beddengoed en handdoeken die u kunt gebruiken.

Ook inbegrepen in deze hutten met airconditioning zijn continentale stopcontacten, kledinghaken en hangers en leeslampjes waarvan we hopen dat ze u zullen helpen om een plezierige reis te hebben.

 

Voor slechts € 50,- boekt u een luxe upgrade naar een tweepersoonshut