Ontspannen genieten

BOHEMEN

8 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 1149,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar:

* Harrachov

* Vrchalabi en Janské Lázně

* Skoda Museum

* Praag en de glasfabriek Julia

Ook hebben we een leuke wijnproeverij en natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar. 

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

Via onze servicelijn, rijden we naar ons wisselpunt. Waar een lekker kopje koffie voor u klaar zal staan. Na het instappen, rijden we op ons gemak naar Harrachov voor ons hotel. Als we aankomen staat het diner al voor ons klaar, terwijl de koffers naar onze kamer wordt gebracht. Vanavond gaan we vroeg naar bed wellicht, na een lange dag. 
Vanmorgen heeft u alle tijd om de omgeving en het hotel te verkennen. Vanmiddag rijden we een rondje door de prachtige omgeving. U zult versteld staan van de mooie omgeving. 
We gaan naar het mooie Vrchlabí, waar het mooie klooster van de stad zullen bezoeken. Ook zien we de mooie arcades. Na een bezoek, rijden we door naar Janské Lázně, deze wordt gedomineerd door een neo-renaissance colonnade met Art Oustee elementen. Ook gaan we naar het nieuwste boomkroonpad (inclusief). Hier leert u alles over het leven van het gebied, en heeft u prachtige uitzichten. Nadat u de prachtige top heeft bezocht, rijden we terug naar ons mooie hotel voor het diner. 
De dag vandaag brengt ons helemaal naar de andere kant van het mooie gebied. We gaan naar het Skodamuseum(incl.). Dit museum geeft ons een indruk van meer dan 125 jaar Skoda. Van de oude modellen tot het huidige. Daarnaast is er een fijn restaurant voor de lunch. Na het bezoek rijden we terug naar het hotel. Hier heeft u lekker de vrije tijd, voor we weer aan het diner zullen gaan. 
Praag, dat is onze mooie nieuwe bestemming. Vandaag gaan we op tijd weg, naar het mooie Praag. Niet alleen bezoeken we het oude stadscentrum, maar onze chauffeur zal u ook met de lokale gids het oude joodse ghetto laten bezoeken. Omdat het een lange dag is, is er vanavond geen diner inclusief. Want in het mooie Praag is er voldoende gelegenheid om zelf ergens wat te gebruiken. Des te meer tijd heeft u ter plaatse. Betekend dus dat we na 20 uur weer uit Praag vertrekken. 
Vrije dag, zelf mag u kijken of u zich laat verwennen in het hotel. Een prachtige wandeling gaat maken, of eens op het terras met een boek gaat zitten. Het diner is weer in het hotel vandaag. 
Vanmorgen rijden we naar Polen. We gaan hier naar een mooie glasfabriek Julia. (Incl.). De route is mooi door het prachtige gebied. Bij de glasfabriek zullen we de glasblazers aan het werk zien. U kunt na het bezoek nog even rondkijken in de omgeving, voordat we terugrijden naar het hotel voor wat vrije tijd. In de avond hebben we weer het diner in het hotel. 
Na een mooie week, zit het er alweer op, we vertrekken tegen 6 uur vanmorgen. Via diverse stops komt u bij het wisselpunt aan voor het diner. Alvorens we u verder Nederland en België brengen. Na een mooie reis. 

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw hotel in Harrachov

Het Pytloun Wellness Hotel Harrachov ligt op 15 minuten lopen van het stadscentrum en op 300 meter van het skigebied van Harrachov, waar u kunt nacht skiën. Het hotel beschikt over een restaurant met een zomerterras, waar ontbijt en Tsjechische gerechten worden geserveerd. 

Alle kamers bieden een lcd-tv met satellietzenders, gratis koffie- en theefaciliteiten, strijkfaciliteiten en een eigen badkamer met bad, haardroger en gratis toiletartikelen. Alle kamers kijken uit op de omgeving of de hellingen.

Ter ontspanning kunt u biljarten, tafeltennissen, darten, of genieten van een drankje in de bar. 

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: