Logo Pajos reizen groot nieuwe

Dag tot dag

Via onze servicelijn, rijden we naar ons wisselpunt. Waar een lekker kopje koffie voor u klaar zal staan. Na het instappen, rijden we op ons gemak naar Harrachov voor ons hotel. Als we aankomen staat het diner al voor ons klaar, terwijl de koffers naar onze kamer wordt gebracht. Vanavond gaan we vroeg naar bed wellicht, na een lange dag. 
Vanmorgen heeft u alle tijd om de omgeving en het hotel te verkennen. Vanmiddag rijden we een rondje door de prachtige omgeving. U zult versteld staan van de mooie omgeving. 
We gaan naar het mooie Vrchlabí, waar het mooie klooster van de stad zullen bezoeken. Ook zien we de mooie arcades. Na een bezoek, rijden we door naar Janské Lázně, deze wordt gedomineerd door een neo-renaissance colonnade met Art Oustee elementen. Ook gaan we naar het nieuwste boomkroonpad (inclusief). Hier leert u alles over het leven van het gebied, en heeft u prachtige uitzichten. Nadat u de prachtige top heeft bezocht, rijden we terug naar ons mooie hotel voor het diner. 
De dag vandaag brengt ons helemaal naar de andere kant van het mooie gebied. We gaan naar het Skodamuseum(incl.). Dit museum geeft ons een indruk van meer dan 125 jaar Skoda. Van de oude modellen tot het huidige. Daarnaast is er een fijn restaurant voor de lunch. Na het bezoek rijden we terug naar het hotel. Hier heeft u lekker de vrije tijd, voor we weer aan het diner zullen gaan. 
Praag, dat is onze mooie nieuwe bestemming. Vandaag gaan we op tijd weg, naar het mooie Praag. Niet alleen bezoeken we het oude stadscentrum, maar onze chauffeur zal u ook met de lokale gids het oude joodse ghetto laten bezoeken. Omdat het een lange dag is, is er vanavond geen diner inclusief. Want in het mooie Praag is er voldoende gelegenheid om zelf ergens wat te gebruiken. Des te meer tijd heeft u ter plaatse. Betekend dus dat we na 20 uur weer uit Praag vertrekken. 
Vrije dag, zelf mag u kijken of u zich laat verwennen in het hotel. Een prachtige wandeling gaat maken, of eens op het terras met een boek gaat zitten. Het diner is weer in het hotel vandaag. 
Vanmorgen rijden we naar Polen. We gaan hier naar een mooie glasfabriek Julia. (Incl.). De route is mooi door het prachtige gebied. Bij de glasfabriek zullen we de glasblazers aan het werk zien. U kunt na het bezoek nog even rondkijken in de omgeving, voordat we terugrijden naar het hotel voor wat vrije tijd. In de avond hebben we weer het diner in het hotel. 
Na een mooie week, zit het er alweer op, we vertrekken tegen 6 uur vanmorgen. Via diverse stops komt u bij het wisselpunt aan voor het diner. Alvorens we u verder Nederland en België brengen. Na een mooie reis. 

Uw gekozen vakantie

Korting en gratis parkeren

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Het Pytloun Wellness Hotel Harrachov ligt op 15 minuten lopen van het stadscentrum en op 300 meter van het skigebied van Harrachov, waar u kunt nacht skiën. Het hotel beschikt over een restaurant met een zomerterras, waar ontbijt en Tsjechische gerechten worden geserveerd. 

Alle kamers bieden een lcd-tv met satellietzenders, gratis koffie- en theefaciliteiten, strijkfaciliteiten en een eigen badkamer met bad, haardroger en gratis toiletartikelen. Alle kamers kijken uit op de omgeving of de hellingen.

Ter ontspanning kunt u biljarten, tafeltennissen, darten, of genieten van een drankje in de bar.