Ontspannen genieten

Boedapest

8 dagen

Nu inclusief Garantiepakket :

Betalen bij definitieve doorgang, Gratis omboeken, als u twijfelt of uw bestemming veilig is en repatriëring  als er toch iets mocht gebeuren op uw reis!
vanaf

€ 549,-

Excursies

Deze reis maken we ook weer prachtige excursies, dit keer onder andere naar:

* Boedapest

* Passau en Meritxell

* Eztergom en Gödöllö

Natuurlijk rijden we mooie tochten met onze touringcar. 

Vertrekdata

5 maart 2022           2 april 2022

7 mei 2022               11 juni 2022

3 september 2022   8 oktober 2022

23 december 2022

Comfort class

Programma

Via onze servicelijnen, rijden we naar ons wisselpunt voor een kopje koffie met wat lekkers. Voordat we doorrijden naar het mooie Duitsland. In de loop van de middag komen we aan bij ons hotel. Waar het diner al op ons staat te wachten.
We beginnen op tijd vandaag. Want we rijden via de snelweg al snel langs Passau, via Wenen naar het centrum van Boedapest. Waar we in de namiddag zullen arriveren. Natuurlijk hebben we deze dagen hetzelfde hotel, met een goed ontbijt en diner.
Vanmorgen hebben we een rustige ochtend, maar vanmiddag gaan we naar een bekend bedevaartsoord en Meer van Engolasters en Meritxell
. Deze zijn een bezoek meer dan waard. En zult u zeker veel indrukken geven. In de loop van de middag zijn we weer terug in het hotel
We rijden met onze chauffeur een stuk noordelings langs de Donau. Een fantastische route, waarbij u de prachtige natuurgebieden zult aanschouwen. Op een gegeven moment maakt de Donau een bocht, ook wel de Donau bocht of Donauknie genoemd. We gaan nu naar de grootste kerk van Hongarije. Deze ligt in Eztergom. (Entree excl.) Natuurlijk genieten we vandaag van meer mooie plaatsen, waaronder ook het vroegere Koninklijke Paleis van Hongarije. Hier heeft u echt een weerzinwekkend uitzicht over de Donau. Hierna rijden we verder naar de plaats met maar liefst 6 orthodoxe kerken. Dit is het plaatsje Szentendre. Ook zijn hier vele leuke winkeltjes. Voor we weer een mooie route terug gaan rijden, heeft u natuurlijk voldoende de tijd voor een bezoek.
We beginnen vandaag met een mooie tocht naar Gödöllö, deze ligt ongeveer 26 kilometer van Boedapest. Hier bezoeken we (excl. entree) het mooie kasteel van Grassalkovich. Dit is het grootste barokke kasteel van Hongarije. En hier verbleven regelmatig de keizer en keizerin. U zult onder de indruk zijn van het mooi compleet ingerichte kasteel. U bent vandaag op tijd terug, om zelf nog wat rond te kunnen kijken.
We gaan vanmorgen tegen 10 uur naar Boedapest centrum, zodat u lekker zelfstandig nog rond kunt kijken in de stad. Tegen 16 uur haalt uw chauffeur u weer op. Zodat u voldoende de tijd heeft voor het diner, om uw koffer voor de terugreis weer in te pakken.
Vandaag verlaten we alweer het mooie Boedapest. En dat doen we met een mooie route over de snelwegen, richting ons hotel in het zuiden van Duitsland. Ook staat hier het diner weer voor ons klaar.
En zo is het alweer de laatste dag, in de loop van de middag staat ons team op ons wisselpunt alweer klaar voor u. We Gaan aan het afscheidsdiner, alvorens we richting u opstapplaats gaan. Na mooie indrukken van Boedapest en zijn omgeving.

Exclusief

Niet alle entrees zijn inclusief, net als uw persoonlijke uitgaven. Ook gaan we ervanuit dat u netjes bent gevaccineerd en de booster heeft gehaald. Natuurlijk zorgt u elke dag voor een vers mondkapje en houdt u de nodige afstand!

Reserveren (zonder aanbetaling)

Wisselpunt

wisselpunt pajos reizen

Uw hotel Astoria City

Danubius Hotel Astoria City Center is een fantastische keuze voor reizigers in Boedapest. Het biedt een romantische omgeving en veel nuttige voorzieningen voor tijdens je verblijf.

Danubius Hotel Astoria City Center ligt dicht bij de populairste bezienswaardigheden van Boedapest.

Gastenkamers bevatten voorzieningen, zoals een flatscreen-tv, airconditioning en een minibar, en gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi bij het hotel.

Danubius Hotel Astoria City Center biedt 24 uursreceptie, conciërge en roomservice aan, zodat je verblijf nog prettig wordt. De accommodatie biedt ook een restaurant

Busreizen

Aanbod

Wist u dat wij ook voor u aanbieden

Dagtochten

Een leuke dagtocht naar een Pretpark, Dierentuin, Kerstmarkt of gewoon gezellig winkelen! Het kan met onze dagtochten, het gehele jaar door.

Kampeervakanties

De meeste van onze verzorgde busreizen kunt u ook reserveren met uw camper of caravan. Dus wilt u zelfstandig op reis, met net iets meer! Ook vindt u er alle kampeerinformatie!

Gaat u mee op uw vakantie van uw dromen.

U kunt opstappen in: