Logo Pajos reizen groot nieuwe

Dag tot dag

Via onze servicelijnen, rijden we naar ons wisselpunt voor een kopje koffie met wat lekkers. Voordat we doorrijden naar het mooie Duitsland. In de loop van de middag komen we aan bij ons hotel. Waar het diner al op ons staat te wachten.
We beginnen op tijd vandaag. Want we rijden via de snelweg al snel langs Passau, via Wenen naar het centrum van Boedapest. Waar we in de namiddag zullen arriveren. Natuurlijk hebben we deze dagen hetzelfde hotel, met een goed ontbijt en diner.
Vanmorgen hebben we een rustige ochtend, maar vanmiddag gaan we naar een bekend bedevaartsoord en Meer van Engolasters en Meritxell
. Deze zijn een bezoek meer dan waard. En zult u zeker veel indrukken geven. In de loop van de middag zijn we weer terug in het hotel
We rijden met onze chauffeur een stuk noordelings langs de Donau. Een fantastische route, waarbij u de prachtige natuurgebieden zult aanschouwen. Op een gegeven moment maakt de Donau een bocht, ook wel de Donau bocht of Donauknie genoemd. We gaan nu naar de grootste kerk van Hongarije. Deze ligt in Eztergom. (Entree excl.) Natuurlijk genieten we vandaag van meer mooie plaatsen, waaronder ook het vroegere Koninklijke Paleis van Hongarije. Hier heeft u echt een weerzinwekkend uitzicht over de Donau. Hierna rijden we verder naar de plaats met maar liefst 6 orthodoxe kerken. Dit is het plaatsje Szentendre. Ook zijn hier vele leuke winkeltjes. Voor we weer een mooie route terug gaan rijden, heeft u natuurlijk voldoende de tijd voor een bezoek.
We beginnen vandaag met een mooie tocht naar Gödöllö, deze ligt ongeveer 26 kilometer van Boedapest. Hier bezoeken we (excl. entree) het mooie kasteel van Grassalkovich. Dit is het grootste barokke kasteel van Hongarije. En hier verbleven regelmatig de keizer en keizerin. U zult onder de indruk zijn van het mooi compleet ingerichte kasteel. U bent vandaag op tijd terug, om zelf nog wat rond te kunnen kijken.
We gaan vanmorgen tegen 10 uur naar Boedapest centrum, zodat u lekker zelfstandig nog rond kunt kijken in de stad. Tegen 16 uur haalt uw chauffeur u weer op. Zodat u voldoende de tijd heeft voor het diner, om uw koffer voor de terugreis weer in te pakken.
Vandaag verlaten we alweer het mooie Boedapest. En dat doen we met een mooie route over de snelwegen, richting ons hotel in het zuiden van Duitsland. Ook staat hier het diner weer voor ons klaar.
En zo is het alweer de laatste dag, in de loop van de middag staat ons team op ons wisselpunt alweer klaar voor u. We Gaan aan het afscheidsdiner, alvorens we richting u opstapplaats gaan. Na mooie indrukken van Boedapest en zijn omgeving.

Uw gekozen vakantie

Korting en gratis parkeren

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Danubius Hotel Astoria City Center is een fantastische keuze voor reizigers in Boedapest. Het biedt een romantische omgeving en veel nuttige voorzieningen voor tijdens je verblijf.

Danubius Hotel Astoria City Center ligt dicht bij de populairste bezienswaardigheden van Boedapest.

Gastenkamers bevatten voorzieningen, zoals een flatscreen-tv, airconditioning en een minibar, en gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi bij het hotel.

Danubius Hotel Astoria City Center biedt 24 uursreceptie, conciërge en roomservice aan, zodat je verblijf nog prettig wordt. De accommodatie biedt ook een restaurant