Logo Pajos reizen groot nieuwe

Busreizen om van te genieten

Dag tot dag

Via ons wisselpunt, waar u een kopje koffie ontvangt, rijden we door naar Duitsland. Via diverse stopplaatsen, zoals bij de oude grensovergang. Rijden we door naar het centrum van Berlijn. Hier hebben we dicht bij het hotel.
Vanmorgen, maken we een stadstour door het oude Berlijn, met als een belangrijke stop. De oude muur. Hierna, rijden we door naar de stad. Hier stoppen we bij de Brandenburger Tor. Waar u kunt genieten van de oude stad. Wilt u een avondlichttour maken met uw chauffeur. Dan boek u deze eenvoudig bij uw chauffeur.
Vanmorgen heeft u de tijd, om met uw chauffeur een leuke boottocht te maken(excl.) en de middag te genieten van de oude binnenstad. Tegen 18:30 rijdt uw chauffeur weer terug naar het hotel.
We verlaten Berlijn, na het ontbijt. We gaan terug naar ons wisselpunt, waar u als enigste dag een diner krijgt aangeboden. Voor we u weer naar huis brengen. Na een paar leuke dagen Berlijn.

Uw gekozen vakantie

Wij rijden via ons wisselpunt in Roermond. Als u hier parkeert en opstapt, dan krijgt u een korting van €25,- per persoon. Dit word op uw factuur berekend. 

Korting en gratis parkeren

Bijna elke vrijdag

Dit is een mooie stedentrip, en dat betekent dat we heel veel vertrekken. Voor de meeste vertrekdata kijkt u dan ook het best boven bij het reserveringsformulier. 

Het B&B Hotel Berlin Potsdamer Platz heeft kamers met gratis WiFi, Sky-tv en een moderne stijl. Het ligt in het hart van Berlijn, op slechts korte loopafstand van de Potsdamer Platz.

Alle kamers zijn comfortabel ingericht en hebben geluiddichte ramen.

Het B&B Hotel Berlin Potsdamer Platz ligt op 10 minuten lopen van de Philharmonie, Legoland en het Sony Center met het filmmuseum en bioscoop.

Het B&B is ook goed aangesloten op de metro, S-Bahn (stadstrein) en bussen naar de overige delen van Berlijn.