29-Daagse Noorse Fjorden

Dagen tot vertrek
4.4/5

Rondreis

vanaf

1899,-

Dag tot Dag & Kilometers

Op de eerste dag verwelkomen wij u in Chablis met een hartelijk welkom en een drankje.

We gaan vandaag met een lokale gids op excursie met de bus. Dit betekend een bezoek aan de Bourgogne. Natuurlijk is de lunch inclusief. Zo bezoeken we onder andere Auxerre. 

Vandaag gaan we op weg naar Nevers, hier hebben we de camping vlakbij de stad. Onderweg kunt u rustig aan doen, want het is maar een korte afstand. In de namiddag lopen we gezamenlijk naar Bernadette en krijgt u een stadswandeling. 

In de loop van de ochtend gaan we weg, en rijden naar Fleurie. Onderweg wilt u wellicht nog een stop maken in 1 van de vele leuke dorpen die u tegenkomt

We gaan een mooie excursie maken door de Beaujolais. Natuurlijk kunnen we een wijnproeverij niet overslaan met een goede lunch. De touringcar brengt ons langs mooie dorpen en wijngaarden. 

We rijden op ons gemak naar de Jura. Hier hebben we een gezellige camping uitgezocht voor U!. Onderweg passeert u het mooie Bourg en Bresse. Dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. 

Na de drukke dagen, heerlijk een dag voor uzelf. Wilt u een leuke excursie maken, dan is het nabijgelegen Clairvaux-les-Lacs meer dan de moeite waard. 

De jura is een mooie heuvelachtige omgeving met prachtige dorpen en vergezichten. Vandaag bezoeken we deze mooie omgeving met de bus. 

In de loop van de ochtend verlaten we de Jura en gaan we via een toeristische route naar Neuchatel. 

Vandaag is er een leuke dag met de lokale bus op de planning. We gaan naar Neuchatel met onze reisleiding.

Even heerlijk een wandelingetje maken of uitrusten. Vandaag kunt u heerlijk even de tijd voor uzelf nemen. 

We gaan weer een stukje verder Frankrijk in, en verlaten dus alweer deze camping. Lekker op uw gemak geniet u van de mooie reisweg. Tijd voor een fotostop misschien!

De camping is centraal gelegen en biedt ons de gelegenheid om een wandeling naar het gelijknamige dorp te maken. Ook hebben we hier een wijnproeverij.

Gaat u eropuit naar de Elzas, want er zijn zoveel leuke plekjes. Of gaat u liever een dagje niet weg. Het kan vandaag, voordat we weer verder trekken.

Vandaag rijden we door naar Metz. 

Vandaag bezoeken we de stad Metz allereerst met uw reisleiding. Hierna, heeft u voldoende de tijd om zelf nog wat rond te kijken, een museum te bezoeken of gewoon een terrasje te pakken. Voor onze bus u weer terugbrengt naar de camping.

Op tijd gaan we alweer de camping verlaten, om in de loop van de middag aan te komen op onze laatste camping. 

En zo is het alweer de laatste dag, en praten we alles nog eens na vandaag. Natuurlijk verzorgen we een leuk afscheidsdiner voor u in het lokale restaurant. 

We verlaten de camping, ons team en Frankrijk na een mooie reis. Wel thuis iedereen!

Reserveer nu & betaal later

Ook handig om te weten voor uw vakantie

Meer informatie die wij graag delen