19-Daagse Normandië / Bretagne

Dagen tot vertrek
Kampeerreizen zijn
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
5/5

Rondreis

vanaf

1199,-

Dag tot Dag & Kilometers

Vandaag verwelkomen wij u met een drankje op onze camping. Natuurlijk staat ons team voor u klaar met een hapje. 

Vanmorgen staat de bus voor ons klaar, die gaat met ons mee naar de mooie plaats Dieppe. Hier bezoeken we de haven en binnenstad. Hierna heeft u de tijd aan uzelf. Voor we aan het einde van de dag weer terugrijden naar onze camping. 

We gaan op ons gemak verder Frankrijk in. We slapen op de stadscamping die gelijk aan de kust en het dorp gelegen is. Ons team staat weer voor u klaar. 

U komt langs het memorial van Caen, waar u uw kampeermiddel goed kunt parkeren. Wellicht een leuke optie om hier een bezoek aan te brengen onderweg. 

Vanmorgen gaan we met eigen vervoer naar Bayeux. Hier laten wij u de oude stad zien en waar  u het bekende tapijt van Bayeux kunt bezoeken. 

Onze bus staat klaar, en die zal ons brengen naar de noordelijke invasie stranden. Maar ook de begraafplaats van Collevile sur Mer. Zo gaan we eerst naar de begraafplaats, hierna naar Omaha Beach. De lunchstop hebben we in Port en Bessin aan de haven. Hierna rijden we weer via Longues sur Mer terug naar Arromanches.

Vandaag genieten van een vrije dag, of gaat u naar de Lokale musea. Ons team heeft nog leuke tips voor u!

We beginnen met het bekende Sword Beach, waar we een bezoek aan brengen. Hierna rijden we door naar Juno Beach om dan via de kustweg weer terug te rijden naar Arromanches. Het is vandaag maar 6 uurtjes, zodat u op uw gemak in de namiddag nog even van Arromanches kunt genieten.

We laten Normandië achter ons en gaan verder naar Bretagne. 

Heerlijk uitslapen, of een vroege wandeling. Genieten van de omgeving of even een boek bij uw kampeermiddel. Het kan allemaal op onze vrije dag.

Vandaag gaan we naar het bekende eiland van Le Mont st. Michel. Maar niet voor we de bekende biscuits proeven van de regio. In de stad zijn ontzettend veel leuke restaurantjes, leuke winkeltjes en natuurlijk prachtige uitzichten. Een dag om te genieten, natuurlijk met onze bus. 

Even heerlijk een wandelingetje maken of uitrusten. Vandaag kunt u heerlijk even de tijd voor uzelf nemen. 

We reizen verder naar de zuidkunst van Bretagne. Hier gaan we genieten van een prachtig Nationaal park en mooie dorpen.

Onze bus staat vanmorgen weer klaar voor ons, we gaan naar het dichtbij gelegen stadje Vannes. In dit oude stadje vinden we veel leuke straatjes en een mooie kerk. Na de lunch, rijden we door naar het Nationaal Park Briere, Saint Lypherd. Hier kunt u door het moeras wandelen en zullen we u meenemen in dit prachtige gebied. 

Vandaag kunt u heerlijk nagenieten van de prachtige dag gisteren. Wellicht een mooie wandeling maken vanaf de camping!

De kust verlaten we weer, om naar het centrum van Bretagne te rijden. Heerlijk op uw gemak, komt u aan bij de volgende camping.

Op deze centraal gelegen camping heeft u vandaag de mogelijkheid om zelf rond te kijken. Ook is het dorpje zelf de moeite waard om te bezoeken. 

We gaan vandaag met de bus op weg naar het mooie Alencon, onze bus brengt u samen met onze begeleiding naar de binnenstad. Ook krijgt u een wandelkaart en de tijd om zelf rond te kijken of een museum te bezoeken. 

Vandaag hebben we in de middag nog een leuke borrel en gaan we naar het lokale restaurant voor het afscheidsdiner. 

We verlaten de camping, ons team en Frankrijk na een mooie reis. Wel thuis iedereen!

Reserveer nu & betaal later

Ook handig om te weten voor uw vakantie

Vertrekdata van uw kampeervakantie

Met ervaren reisleiding

Ons team heeft ervaring in 52 landen

Meer informatie die wij graag delen