20-Daagse Oostenrijk

Dagen tot vertrek
Kampeerreizen zijn
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
4.6/5

Rondreis

vanaf

1299,-

Dag tot Dag & Kilometers

Vanmiddag heten wij u van harte welkom op onze camping met een drankje. Natuurlijk staat ons team voor u klaar met de nodige informatie

Vandaag beginnen we rustig, even lekker naar het meer of gewoon uitslapen. Na de lunchtijd, gaan we met eigen vervoer naar de kabelbaan. U krijgt de kaarten hiervoor van ons team. Oostenrijk van bovenaf blijft bijzonder. 

We beginnen met een bezoek aan Swarovski, hier krijgt u een introductie gesprek en heeft u alle tijd om het moois te bewonderen. Ook mag u natuurlijk de tuin niet overslaan. Na dit bezoek rijden we door naar Innsbruck waar we het gouden dak bezoeken en de oude binnenstad. U heeft voldoende de tijd om rond te kijken. Natuurlijk een prachtige dag met onze bus. 

Vandaag rijden we eerst naar het Zillertal. Hier gaan we de bergen in richting Gerlos. Hier stoppen we voor een mooi uitzicht. Hierna rijden we naar het uitzichtpunt van de Krimml watervallen. Ook een bezoek slaan we niet over natuurlijk. Na een stop, rijden we door naar het Tauernmuseum, hier zult u het ontstaan van deze gebergte, de dieren en de toppen leren kennen. Nog tijd voor een kopje koffie, en we gaan door via een prachtige route naar de camping terug. 

Na 2 drukkere dagen, is het tijd om even rustig aan te doen. Wellicht wilt u wat winkelen in Wörgl of lekker gaan zwemmen. Het kan, want de tijd is aan u!

We verlaten deze mooie omgeving om weer verder te rijden naar het Salzburgerland. Onderweg misschien nog een leuke stop aan het Herrenchiemsee een idee!

Een heerlijke wandeling naar Mauterndorf, het kasteel bezoeken of misschien wel even niks. Het kan vandaag allemaal. 

Onze bus pikt ons op aan de poort, dus we gaan naar de andere kant van de berg. Hier gaan we de Grosseck bahn omhoog. Over de bergtop kunt u heerlijk wandelen, want de tijd is aan u. Wilt u met de gids mee of alleen, dit maakt niet uit. Want aan de andere kant als we de Mauterndorf bahn nemen, komen we weer uit op de camping. Dus geniet boven zolang als u wilt!

We verlaten Mauterndorf en gaan richting Salzburg. Hier hebben we een camping aan de Königssee. Onderweg nog een stop in St. Johann in Pongau een idee!

We gaan vandaag naar Salzburg, genieten van de oude binnenstad en bekend van Mozart. We gebruiken het diner in de stad, om de dag met een concert af te sluiten. Voor we weer teruggaan naar onze camping met onze bus. Inclusief Bus en concert vandaag. 

We slapen heerlijk uit, voor we na de lunch naar Königssee zullen gaan. Niet alleen is het dorpje de moeite waard, maar ook de rondvaart die we gaan maken. Laat u vandaag verassen.

Vanmorgen beginnen we met een busrit naar de Hallein zoutmijnen, waar we een mooi bezoek aan gaan brengen. In de vroege middag zijn we terug, om nog even te genieten voor we verder reizen.

Na een paar mooie dagen, gaan we de regio verlaten en verder naar Wenen. Doet u op uw gemak, want inchecken is pas na 16 uur vandaag. 

Na een reisdag is het even lekker uitrusten en een beetje van de omgeving genieten. 

We gaan vanmorgen naar Wenen, waar we een tour van Sissi doen. Zo gaan we langs het Hofburg, de tombes en naar Schönbrunn. Alles natuurlijk inclusief. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar de camping

Heerlijk overdag rustig aan doen, en dan ons omkleden voor het concert in het beroemde Hofburg. Hier hebben we plaatsen voor u gereserveerd en krijgt u een mooie avond. Natuurlijk met onze bus.

Tegen 11 uur vertrekken we met de bus naar Wenen. Hier gaan we naar het oude Prater. Gaat u mee in de achtbaan! Na een bezoek rijden we naar het centrum van Wenen, hier kunt u alles nog even op u in laten werken. Want het is een bezoek meer dan de moeite!

We hebben een paar dagen doorgebracht in en om de stad Wenen. Maar Klosterneuborg is ook echt een bezoek meer dan waard. Dus hier gaan we vandaag een bezoek aan brengen. U kunt na de rondleiding nog zelf van de omgeving genieten voor we terugrijden naar de camping met onze bus.

Na een paar mooie dagen, nog een rustdag. Want aan het einde van de middag hebben we een borrel en een afscheidsdiner voor u geregeld. 

We verlaten de camping, ons team en Oostenrijk na een mooie reis. Wel thuis iedereen!

Reserveer nu & betaal later

Ook handig om te weten voor uw vakantie

Vertrekdata van uw kampeervakantie

Met ervaren reisleiding

Ons team heeft ervaring in 52 landen

Meer informatie die wij graag delen